pršice v dobi cvetenja

Diagnostika bolnih rastlin in prva pomoč
Bloody
Prispevkov: 706
Pridružen: 10 Jun 2005, 14:33

Re: pršice v dobi cvetenja

OdgovorNapisal/-a Bloody » 05 Jan 2007, 14:02

sam neki me zanima.nadloge vecinoma izvirajo iz zemlje a ne prenesejo visoke vlaznosti,yet dosti folka priporoca izsusitev zgornje plasti zemlje za iztrebljanje zalege v zemlji.a nebi po tej logiki moral zemljo mocno navlaziti/zaliti in ne izsusiti?
You Fuck With The Bull You Get The Horns

mofo
Prispevkov: 592
Pridružen: 01 Feb 2005, 14:24

Re: pršice v dobi cvetenja

OdgovorNapisal/-a mofo » 14 Feb 2007, 19:14

ponavad vlaga privlači razn mali mrčes in podobno pizdarijo, tko da ne vem bloody (btw model a si igral mogoce s tem nikom q3a?)...jst sm mel na eni NL mami manjši "outbreak" teh kurčevih spidermitov in se mi ni dal jebat z enimi preparati in z nekimi kemičnimi pizdarijami, sm ji kr vse liste postrigu in ni niti mrdnila, k da se nebi nič zgodilo raste naprej

btw postrigu sm samo "fan-leaves" ker se tamalih spidermiti sploh ne dotaknejo, prebral sm na ICN da so zato ker ne napadajo tamalih lsitov kao zabiti samo to kaže po moji logiki ravno da NISO zabiti, ker si tako rekoč šparajo tamale liste da jih pofukajo pol k so vsi tavelki že v pizdi


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.