resno vprašanje

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
rastaman
Prispevkov: 137
Pridružen: 09 Mar 2005, 07:24

resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a rastaman » 27 Feb 2006, 09:51

Ej folk, mene pa zanima kok ganja res na plodnost vpliva...Bral sem, da so moški ki redno kadijo v velik primerih neplodni, a je to res, ali samo floskule...kot je naprimer tobak kriv za vse?
Ker če je tako, zakaj bi zapravljal za kondome, pa bil prikrajšan za užitek?
Je kdo med vami, ki je otroka dobil v času ko je redno puhal?
jamajka, ki te ljubim jamajka

kninza
Prispevkov: 17
Pridružen: 20 Feb 2006, 15:24

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a kninza » 27 Feb 2006, 15:11

Ne vem točno kolk sam ziher škoduje...definitivno...kolegica dela v zavodu za invalide in je bla od enga mati alkoholičarka(zlo velka) in zdej je baje mali isto...neki podobnega..uglavnem nehaš-pavza pol leta nardiš bebico in pol naprej pol ko se bebica rodi pa itak konec zabave

Agnes
Prispevkov: 2532
Pridružen: 29 Avg 2005, 02:39

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a Agnes » 27 Feb 2006, 19:30

- ko se bebica rodi pa itak konec zabave

ene ducat let lah še na balkončk hodš .. hehe
DEATH BEFORE DISHONOR!

kninza
Prispevkov: 17
Pridružen: 20 Feb 2006, 15:24

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a kninza » 27 Feb 2006, 23:14

mah ja...kurac lahko..kot moj kolega ko ima 7 letnega sina in ko kadi ðoint ga sine ze nestetokrat vidu mu reče "oči a spet travca"
in kašn mislš bo sine pr 13?-pušiv trave kukr čš
16-šmrku koko,mutiv,dilu

18-kradu avte,čez mejo razne pizdarije a

22-æorka

verhar
Prispevkov: 29
Pridružen: 18 Nov 2005, 10:35

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a verhar » 05 Mar 2006, 12:34

No,no, deca, le mirno kri....

Z parterko oba kadiva travo, preden sva se odločila za otroka, sva nehala za cca. 2 meseca, pa ne zaradi trave, ampak zaradi tobaka, ki ga pri nas žal mešamo z konopljo...

Otrok je popolnoma zdrav, po besedah dohtarce "izjemno vitalen in živahen",po domače, akcija non stop!

Poznam vsaj 4 pare, ki so redno kadili pred, med in po nosečnosti, pa otrokom (najstarejši ima 15let) nič ne manjka.

Otroci se od staršev učijo predvsem na podlagi vzgleda, tako da verjetno obstaja večja možnost da bodo tudi oni kadili marihuano, vendar če jo bodo uporabljali na tak način kot jo midva z parterko, v tem ne vidim nič slabega, prej obratno.
Obstaja namreč bistvena razlika med uporabo in zlorabo drog, dovoljenih ali nedovoljenih. In tu so zopet zgledi tisti ki otroku največ dajo.
Baja Mali....kriminala pri mladostnikih ni tako enostavno razložit, kot to počneš ti. pokadil sem že kar precej trave, pa sem zelo daleč od kakršnegakoli kriminala ki ga omenjaš. to kar trdiš je približno tako: Ata ima doma vinograd, sine ga vidi kako obdeluje in s prijatelji spije kako kozarček dobrega domačega vina za vikend (ne govorim o pijančevanju!!!!), ergo, ta mali bo pro 13 kronik, pri 16 diler itd....
Najmanj kar lahko rečem je da take bedarije ratejo v glavnem na zeljnikih prepotentih srednješolcev, ki so pri razlaganju življenja nagnjeni k poenostavitvam, vzgoja otrok, oz proces odraščanja in vzpostavitve sistema vrednot je pač precej komplaksnejši.

Ne, kajenje konoplje NI oblika kontracepcije, alkohola in konoplje pa sploh ne bi primerjal oz. metal v isti koš.
Toliko škode kot jo pri nas splošno družbeno sprejeta zloraba alkohola naredi v enem letu, vse prepovedane droge niso naredile v celotni zgodovini!

Še enkrat pa opozarjam na razliko med uporabo vseh drog, ki življenje obogatijo (npr. kozarec ali dva dobrega vina pri nedeljskem kosilu) in njihovo zlorabo (šnopc pa pir pred šihtom in v tem tempu naprej), ki uničijo življenje uporabniku in vsem ki so z njim v kontaktu.
LP!
A je vrtnica legalna???

Bloody
Prispevkov: 706
Pridružen: 10 Jun 2005, 14:33

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a Bloody » 05 Mar 2006, 15:26

mas res verhar.se cist strinajm.sam pa tut tako ne mores posplosevat.v nasih koncih je par,prav tako z dojenckom.za modela vem,da je experimenteru z lsdjem,x - pac,z vecino droge se je seznanil up-close & personal.kolker jst vidm navad nista spremenila kej prevec,kar pomeni da ma picoka tamalga v narocju in hodita z folkom po placih in ga veselo pohata,kot da je vse po starem.to ni prav.drgac pa tut ne mores kr tko rect - frocu nc ne manjka.frocu lahko manjka precej,pa se to odkrije k se zacnejo pojavljat problemi.ne govorim o konkretnem primeru,govorim na splosno.aja,model se zdej sprasuje,ce kdo lahko zrihta kksn dobr acid,tko da res ves da ni cist gladek.
You Fuck With The Bull You Get The Horns

kninza
Prispevkov: 17
Pridružen: 20 Feb 2006, 15:24

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a kninza » 06 Mar 2006, 11:12

Maš prav...samo jaz govorim iz svojih izkušenj...nisem ti jaz edn izmed pokovcev...če razumeš kaj sem sploh hotel povedati iz tistim postom zgoraj

jazo
Prispevkov: 1074
Pridružen: 09 Okt 2005, 21:15

Re: resno vprašanje

OdgovorNapisal/-a jazo » 06 Mar 2006, 14:18

Verhar...res hudo napisano! k si glih neki v tem smislu pisow...Mene je pred dnevi fotr zalotu(ne pr kajenju-k sm ga glih skadiw), ampak je zavohow kisht! In mi je začew morit...kao iz mehkih na trde droge! Jst sm pa čist znoru....d to sploh ni res...in smo se čist skregal! In mu ne morm normalnu dopovedat....d to ni salbo! Ampak vse bolj dojema....da se jst zrd tega ne bom nč poslabšow!Pa sm mislu d bo to ful drgač uzew (ker sm pred 4 mesci 18 let biw str)...ampak je še zmer biw kr jezen :>:>...lool! ampak se je že dokaj pomeru!
It`s not a drug, it`s a lifestyle.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron