Modna oblačila iz industrijske konoplje

Vzgoja in predelava konoplje v industrijske namene.
Anketa
Prispevkov: 1
Pridružen: 28 Dec 2016, 12:20

Modna oblačila iz industrijske konoplje

OdgovorNapisal/-a Anketa » 28 Dec 2016, 12:25

Pozdravljeni!

Sva Tina in Barbi, študentki magistrskega študija na Naravoslovnotehniški fakulteti, smer Oblikovanje tekstilij in oblačil.
Z magistrskim delom bova celostno zasnovali najino skupno blagovno znamko BIT, blagovno znamko modnih oblačil iz industrijske konoplje.
Za lažje določanje ciljne skupine nama bodo vaši odgovori v zelo veliko pomoč, zato se vam že v naprej zahvaljujeva za vaš čas.
Anketa je anonimna in vam bo vzela par minut! Za uspešnost ankete je potrebno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja.

Hvala! :)

Link do ankete: https://goo.gl/forms/etjwWThXIrXqYpys1

BuzzL
Prispevkov: 4
Pridružen: 12 Jan 2017, 13:45

Re: Modna oblačila iz industrijske konoplje

OdgovorNapisal/-a BuzzL » 06 Feb 2017, 11:44

"Anketa je zaključena". Škoda, nisem uspel podati svojega odgovora, zato napišem tu.
Vajino idejo vsekakor zelo podpiram, semizdi da je večina konopljinih oblačil, ki sem jih zasledil v Sloveniji precej dragih, ali pa niso ravno najbolj lepe / moderne. Si pa že res dolgo želim imeti tudi kako konopljino oblačilo, tako da bom ziher kaj kupil, če bosta imeli dobro ponudbo :) . Srečno, upam da vama uspe :D


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.