irvin rosenfeld

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
mitjaxp
Prispevkov: 50
Pridružen: 28 Jun 2005, 12:35

irvin rosenfeld

OdgovorNapisal/-a mitjaxp » 10 Sep 2010, 12:39

Ali ste že slišali zanj jst sem šele danes zanimivo prejema vsakih 25dni 300 cigaretov marihuane od ameriške vlade kot poskus glede zdravilnih lastnosti marihuane. Program so uvedli v sedemdesetih letih čeprav so ga seveda že prekinili je še nekaj pacientov ki še zmeraj prejema marihuano in jo lahko tudi legalno kadijo celo pred belo hišo

Ameriška vlada seveda noče govoriti o tem programu in kot pravi irvin rosenfeld namesto da bi ga vprašali in proučili kako deluje na njega (ima neko težko obliko raka) čakajo da bo umrl in da bojo lahko končo zginile sledi o tem programu.

na youtubu imate veliko posnetkov o njem tk da preglejte mal zanimivo res

Eden izmed njih: http://www.youtube.com/watch?v=B1NggzEkltM&NR=1

jazo
Prispevkov: 1074
Pridružen: 09 Okt 2005, 21:15

Re: irvin rosenfeld

OdgovorNapisal/-a jazo » 14 Sep 2010, 13:51

Res zanimivo. ty za tole.

lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.