Epilepsija

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
Gost

Re: Epilepsija

OdgovorNapisal/-a Gost » 15 Maj 2001, 11:20

Nisem glih zdravnik mogoce ti bo pa zgodba pomagala. Moj best friend je prav tako imel dva napada epilepsije. Pred tem je obakrat kadil. Po tem je nehal in napadov ni bilo vec. Ce je to v neposredni povezavi ne vem vsekakor pa mu je to da si je mal skuliral life kar dosti pomagalo. Pa da ne bos mislu da sem kaksen zategnjenc, tud sam rad popoham kaksnega in to pocnem veselo ze 11 let. Vendar vsak se mora zavedati kaj ga spravlja v dobro voljo in kaj mu skodi. Torej moj nasvet: poslusaj zdravnike.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron