Stran 1 od 1

Zaseg konoplje

Objavljeno: 29 Apr 2019, 17:08
Napisal/-a superstar
Lep pozdravljeni,

Zraven mene so policaji našli vrečko, v kateri je bila manjša količina rastline z ''rjavo zelenimi delci'', policaja sta to našla zraven mene (pod klopco) in ne v moji posesti kar sta tudi v potrdilo zapisala. Bil sem sam ko sta se pripeljala, napisala sta potrdilo o zasegu predmetov,123.clen zakona o prekrških,poslano je bilo na OKT SKP PU. na analizo, tega potrdila nisem želel podpisat, nato je policaj rekel da bo vrečko poslal na dnk analizo ;) . zanima me kakšen je postopek te preiskave ali se res pošilja na dnk analizo in ali, če spoznajo, da je vrečka moja dobim večjo kazen. Naj vstrajam pri tem,da to ni moje ali je bolje priznat plačat kazen.

Hvala za odgovore

Re: Zaseg konoplje

Objavljeno: 30 Apr 2019, 21:54
Napisal/-a Cili
Drži se svojega zagovora, dnk ne bo ugotavljal, močno dvomim. Drugič pa pazi kje kadiš. Pism, toliko razuma bi pa lahko imel.

Re: Zaseg konoplje

Objavljeno: 01 Maj 2019, 17:03
Napisal/-a BlueFish
Pozdravljeni!

Da ne opdpiram nove teme bom tukaj vprašal.

Kot veste že nekaj časa na bencinskih črpalkah prodajajo "legalno CBD konopljo", kaj se zgodi v primeru, da to konopljo, ki vsebuje 0.2% THC-ja kadiš v javnosti in posledično policaj to zavoha ter opravi postopek, zaseže.. Je potem, ko dajo na analizo, če dajo, ugotovijo ,da je 0.2%THC in je to res ta rastlina kupljena na bencinski črpalki tvoja kazen oproščena in se postopek opusti ali dobiš vseeno kazen za kajenje? Najbolj sprašujem zaradi prijatelja, ki to občasno kupi in ima to vprašanje.

Hvala!

Re: Zaseg konoplje

Objavljeno: 05 Maj 2019, 12:20
Napisal/-a Cili
Dobiš kazen, policaj ne ugotavlja kaj kadiš, za njega je vse enako, potem pa na sodišču dokazuješ, da kadiš legalno stvar. Ni panike, nič ti ne morejo v tem primeru.