Stran 1 od 1

Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 25 Mar 2016, 19:28
Napisal/-a indijanc
Pozdravljeni!

Malo sem prebiral teme in našel podobno vprašanje pa vendar mi ne da miru. Torej pred kratkim so me možje v modrem ustavili in sem napihal preko 0,52 se pravi dovolj za odvzem vozniške (ja vem zajebal sm se za par let, vsaj finančno). Zdej je situacija taka, da če hočem da mi začasno vrnejo izpit moram opraviti kontrolni zdravniški pregled ( te preglede opravljajo samo v določenih krajih). Zdej me pa zanima če mi bodo gledali za thc v urinu. V prejšni temi je nekdo dokaj samozavestno odgovoril da to oni ne pregledujejo niti ne vzamejo urina. Sam sem poklical človeka ki se ukvarja z birokracijo pri teh postopki in mi je rekel da gledajo za thc. Upam da je kdo tukaj, ki je imel podobno izkušnjo in bi lahko kaj več povedal. Ker vsakega ki vprašam mi pove drugače.

Zdej če oni gledajo znam met velk problem problem je res velk če gledaš na sistem... upss mal me zanesl. Uglavnem travo kadim dnevno, redno že skoraj 6 let in kolk sm preguglu nahitr skor ni šanse da bom čez 2 tedna na testu negativen (seveda če do takrat ne kadim). Zato me zanima če kdo ve kaj več iz prve roke glede tega. Pa še, kakšna je šansa da me ne dobijo, če urin dobim od prijatla. A sestre v zdravstvenem domu to bolj podrobno gledajo da ne zamenjaš urina al je bol sproščeno vse skupi.

Hvala vnaprej za vsako koristno informacijo!

Re: Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 28 Mar 2016, 18:26
Napisal/-a wasp
res pizdarija....dobi si cist urin,ga nekako skrij nase in uporabi.druge moznosti ne poznam.riskirej!ne vem zkaj nebi ratalo..tole z izpitom pa si si ga pošteno zagodu ej..velik srece ti zelim.

Re: Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 09 Apr 2016, 14:09
Napisal/-a m00d
Lahko v lekarni kupiš hitri THC test, en test stane par evrov. Če do takrat ne boš negativen si nabavi čisto scavnico. čE MAŠ DOBER METABLOIZEM, BI SE ZNALO V 2 TEDNIH SČISTIT.

Če gledajo ali ne za THC nevem, bi pa me čudilo, če nebi..

Re: Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 19 Sep 2016, 17:52
Napisal/-a systemdown
Pozdravljeni!

Tudi sam imam isti problem, na katerega ne dobim konkretnega odgovora. Nisem redni uživalec alkohola, tako da to bi šlo skozi. Če pregledujejo pa THC, potem me malo skrbi oz kar dost, saj kadim vsak dan(proti večeru oz pred spanjem). Torej, je kdo tukaj ki ima kakšen konkreten odgovor? Da vsaj prišparam tistih 150€, kolikor stane zdravniški. Proosim?

Hvala že vnaprej! Lp

Re: Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 27 Dec 2018, 12:31
Napisal/-a rastagurlx90
Imam rahlo pavzo z navadnim kajenjem... sem za nekaj časa preklopila na CBD. Ali lahko ti testi zaznajo ta - skoraj zanemarljiv odstoteh THC v CBD smoli, ali me ne potrebuje skrbet? :D

Re: Kontrolni zdravstveni pregled

Objavljeno: 28 Dec 2018, 11:51
Napisal/-a 3glav
Solidne informacije se nahajajo v tem videu. Na rezultate najbolj vplivajo pogostost uporabe, življenski stil, teža in maščoba.
Kot zanimivost, v Sloveniji organi pregona uporabljajo DrugWipe 6S. Nekje sem prebral, da je možno, da namerno zavajajo nepoučene voznike.