Postopek pri zasezbi konoplje

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Dean
Prispevkov: 1
Pridružen: 09 Dec 2014, 11:35

Postopek pri zasezbi konoplje

OdgovorNapisal/-a Dean » 09 Dec 2014, 11:49

Pozdravljeni VSI!!!
Pred tedni sem bil vabljen kot prica na sodisce...tega sem se pismeno odrekel in so me pred 2.tedni zjutraj pri odhodu v sluzbo pricakali na parkingu...pri sebi sem imel trenutno zalogo (pvc vrecka, rizle in cik za mesat), ki pa sem jo odvrgel za prednji sovoznikov sedez in policist je to seveda videl odpru vrata na vozilu vrecko oduzel in pri prihodu na postajo izdal zapisnik o zaplembi.
Danes sem prejel OBVESTILO KRSITELJU (12,6g.)da bom na sodiscu na hitro odpikan s hitrim postopkom ...me pa na koncu zanima ali so upraviceni odvzeti konopljo ali kaj drugega iz osebnega vozila brez mojega dovoljenja ali strinjanja za vstop v vozilo.

Hvala in se na mnogo zvitkov,
DEjAN

m00d
Prispevkov: 1209
Pridružen: 11 Apr 2007, 21:20

Re: Postopek pri zasezbi konoplje

OdgovorNapisal/-a m00d » 09 Dec 2014, 21:48

Mogoče tukaj kaj piše:

Kaj moramo vedeti o policijskih postopkih.

http://www.mnz.gov.si/si/novinarsko_sred...1a2bfde11472e2/

Desno od fotke sta dve povezavi.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron