zdravniški pregled

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Sadistiq
Prispevkov: 2
Pridružen: 04 Okt 2011, 14:35

zdravniški pregled

OdgovorNapisal/-a Sadistiq » 04 Okt 2011, 14:39

Pozdravljeni!

imam vprašanje, pred kratkim sem diplomiral v zdravstvu, sedaj me caka se zdravniski pregled pred pripravnistvom, zanimajo pa me testi na razne psihoaktivne substance...Dosti sem ze bral o tem, vendar se vedno nisem nasel konkretnega odgovora=)

Zanima me ce ima oziroma je imel kdo izkusnje z zdravniskimi pregledi za zdravstvene delavce...naceloma nisem zasledil nikjer da bi bili ti testi (predvesem za THC) obvezni, razen za usluzbence banke zavarovalnice...etc.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 6 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.