avstrija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1614
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a ekolog » 16 Avg 2012, 13:19

Quote:

seos!

Mene pa zanima če je kdo seznanjen z tem, kak je če študiraš v AU in si v stanovanju narediš box. Kakšne so potem kazni če te dobijo naprimer ? Ali je dovoljeno ali ni? so kazni strožje milejše?

Lp Ggrow
Dovoljeno je gojenje v botanične namene, torej da imaš rastlino za okras. Gojenje z namenom pridobivanja droge pa je prepovedano.
LP, ekolog

Descartes
Prispevkov: 302
Pridružen: 06 Dec 2010, 19:11

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a Descartes » 20 Avg 2012, 18:34

Jaz ti lahko povem s prve roke, da lahko gojis brez težav. Težko te bi kaj zafrkavali glede tega. Roze so legalne dokler ne cvetijo. Zato tudi ne mores kupiti stvari kot so gnojila za cvet za roze itd. Avstrijci so vseeno 20 let pred nami. Ti samo sadi

laibach
Prispevkov: 673
Pridružen: 28 Jan 2005, 18:57

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a laibach » 21 Avg 2012, 12:39

Zakaj te gnojil nebi mogo kupit? Kaj pa vse ostale rože?
LiveSTONED

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1614
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a ekolog » 21 Avg 2012, 12:43

Quote:

Zakaj te gnojil nebi mogo kupit? Kaj pa vse ostale rože?
Gnojila (tudi za fazo cvetenja) prodajajo v Avstriji.
LP, ekolog

lasulja
Prispevkov: 2715
Pridružen: 21 Jun 2007, 13:14

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a lasulja » 21 Avg 2012, 13:05

Meni so avstrijci razlozili da dokler roza rase ni problema, pa naj vega ali cveti, ko jo posekas bi jo mogel vrst stran, ce jo das susit si v prekrsku
police in helicopter search for marihuana ...

Descartes
Prispevkov: 302
Pridružen: 06 Dec 2010, 19:11

Re: avstrija

OdgovorNapisal/-a Descartes » 21 Avg 2012, 13:13

tako kot je napisal lasulja je meni povedal tudi tisti, ki je gojil v avstriji. njemu pa avstrijec. Škodilo ne bi, če se bi to malo pobrskal po njihovih zakonih predno se kaj dela, vendar mislim, da je pri njih dosti manjša panika glede konoplje kot pri nas. Ne delajo takih scen za 3 roze v omari

Ko sem bil jaz nazadnje v hanfparadiesu v grazu so mi rekli da v tej trgovini ne smejo prodajati gnojil za cvetenje, češ da je prepovedano. za prodajalcem pa je bila cela omara dolga kaksnih 6 m z gnojili Gnojila lahko sicer kupiš v vsakem baumaxu ali obiju tako, da gre bolj za blefiranje kot kaj drugega.

To so moji podatki, vendar niso preverjeni...

http://www.cannabislegal.de/legalize/recht/recht.htm#2

tukaj piše, da proizvodnja postane ilegalna tedaj, ko se z namenom proizvodnje droge loči vrh od rastline ali se vrhi prečistijo ( verjetno je mišljena proizvodnja hašiša). s kratka kot je lasko rekel, ko se loči vrh od rastline je to ilegalno. Lahko pa cveti in vegetira, kolikor ji paše. (kao v botanične namene )

glede hanfparadies strani pa mi je malo čudno, ker je ne najdem. pa tudi la pipe je močno spremenjen. Na strani ni več cen in produktov. tako da glede gnojil nisem našel informacij.

lp *D


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron