Stran 1 od 1

Mobilna aplikacija Reduser

Objavljeno: 26 Avg 2015, 16:21
Napisal/-a skorc
APLIKACIJA REDUSER (http://konoplja.reduser.si/)

Konoplja Reduser je aplikacija, ki ti lahko pomaga pri zmanjšanju ali prenehanju uporabe drog.

Beleži in spremljaj svojo uporabo drog.
Sam/a si zastavi cilje, ki jih želiš doseči.
Prepoznaj situacije, ki ti sprožijo craving.
Vmes se lahko vedno obrneš na strokovnjaka po nasvet ali pomoč.

Aplikacija je aninimna. Za registracijo potrebuješ e-naslov in geslo, ki ga določiš sam. Tvoj e-naslov se bo uporabljal za vstop v aplikacijo in avtomatska obvestila aplikacije. Več o aplikaciji in njeni uporabi si lahko prebereš v FAQ (pogosta vprašanja) in pogojih uporabe.
Z registracijo v aplikacijo se strinjaš s Pogojih uporabe in z Izjavo o zasebnosti.

Komu je namenjena aplikacija Reduser?
Aplikacija je namenjena posameznikom, ki uporabljajo alkohol ali druge droge in bi radi s svojo uporabo prenehali, jo zmanjšali ali zmanjšali škodljive posledice svoje uporabe.
Kaj vse lahko počnem v aplikaciji Reduser?
V aplikaciji lahko beležiš svojo uporabo drog, počutje, hlepenje po drogi in svoje aktivnosti. Pregleduješ, spremljaš in primerjaš pa jih lahko v koledarju ali na grafu. Zastaviš si lahko cilje, tiste, vezane na uporabo drog, na aktivnosti in splošne cilje ter sproti preverjaš, kako ti...
Kje lahko dostopam do aplikacije Reduser?
Aplikacija Reduser je v osnovi spletna aplikacija (v polnem obsegu je dosegljiva preko spletne strani), uporabljaš pa jo lahko tudi na pametnih telefonih z Android ali iOS operacijskima sistemoma (v pripravi ...). Za uporabo aplikacije moraš biti povezan z internetom, pri uporabi na telefonu pa...
Želel/a bi nasvet strokovnjaka. Ga lahko dobim preko aplikacije?
Da. Strokovnjaka lahko vprašaš karkoli preko modula Sporočila, ki ga najdeš v meniju na levi strani. Sporočila so namenjena, tako splošnim vprašanjem o drogah, nasvetom za uporabo aplikacije ali drugim nasvetom strokovnjakov, kot tudi dogovoru za spremljanje ali svetovanje.

Za več vprašanj in odgovorov, ki so vezana na vsebino aplikacije, preglej celoten FAQ.
SVETOVANJE

Brezplačno in anonimno

Si pri uporabi aplikacije Konoplja Reduser naletel/a na težave, imaš vprašanje ali bi se rad/a vključil/a v svetovanje s svetovalcem?

S svetovalcem Tomažem Korenom lahko kontakiraš preko sporočil v aplikaciji ali preko njegovega e-naslova.

S svetovalcem se lahko dogovoriš tudi za svetovanje preko Skype-a. Za dogovor mu pošlji sporočilo ali elektronsko pošto.

Če imaš tehnične težave, se lahko obrneš na našo tehnično pomoč, ki jo najdeš med kontakti pri pošiljanju sporočil v Konoplja Reduser-ju, ali nam pošlješ e-pošto na naslov reduser@drogart.org. Na ta naslov lahko pošlješ poročila o napakah in težavah z uporabo aplikacije, kot tudi svoje komentarje, pohvale in pripombe na Konoplja Reduser-ja.

Tomaž Koren
svetovalec konoplja.org
tomaz@konoplja.org

http://konoplja.reduser.si/

Re: Mobilna aplikacija Reduser

Objavljeno: 26 Avg 2015, 20:47
Napisal/-a belivitez
Tomaž respect!!!! 8-) 8-) 8-)