Zasušen kalček

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
cruelfox
Prispevkov: 16
Pridružen: 18 Jun 2016, 21:18

Zasušen kalček

OdgovorNapisal/-a cruelfox » 24 Jun 2016, 13:39

Evo, zgodila se mi je neumnost...

Kalit sem dal Auto thai... ki je izredno hitro skalil in ga veselo vtaknem v velik "končni" lonec da nebi presajal avto sorte.

Lonec dam včeraj na okno in ko danes pogledam vidim, da je "rastlinica" padla,... kalček je skoraj čisto izsušen. Seveda, včeraj je sonce peklo na polno na lonec, v njem pa mlada rastlinica.

Je še kaka rešitev? Dal sem ga nazaj na brisačke in na mokro,.. verjetno pa bo to tak šok da itak tudi če si opomore nebo niti kam zraslo,.. ali pač?

LP in hvala

cruelfox
Prispevkov: 16
Pridružen: 18 Jun 2016, 21:18

Re: Zasušen kalček

OdgovorNapisal/-a cruelfox » 27 Jun 2016, 09:19

Game ower :(


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.