Super Silver Haze (CBD)

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
stajerka
Prispevkov: 114
Pridružen: 02 Apr 2016, 19:58

Super Silver Haze (CBD)

OdgovorNapisal/-a stajerka » 02 Apr 2016, 20:59

Pozdravljeni!

Razmišljam o nakupu teh semen, pa me zanima, če ima kdo izkušnje s Super Silver Haze ali celo SSH CBD? Predvsem me zanima kakšen je kaj yield? Na njihovi spletni strani piše celo do 1,5 kg (oz. 1 kg SSH CBD) outdoor? Predvidevam, da pretiravajo, pa me vseeno zanima kolk je kaj pri vas ven prišlo? :) Če se ne motim je nekdo od vas lani sadil to sorto (kolk sem brala zgodovino na forumu), tako da lepo prosim za kakšne info...tudi nasplošno glede rasti...
https://shop.greenhouseseeds.nl/super-s ... nised.html
Lp

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron