Super bud

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
Zazi
Prispevkov: 5
Pridružen: 13 Nov 2015, 19:48

Super bud

OdgovorNapisal/-a Zazi » 03 Dec 2015, 22:34

Zdravo!

Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s sorto Super bud, križancem med Big budom in skunkom. Za naslednjo sezono se mi obeta par klonov od kolega pa me zanima kako je kaj z odpornostjo na plesen, kdaj konča pri nas itd... Hvala že vnaprej za morebitne odgovore :)

Zazi
Prispevkov: 5
Pridružen: 13 Nov 2015, 19:48

Re: Super bud

OdgovorNapisal/-a Zazi » 05 Dec 2015, 22:42

Noben? :?

ganja misija
Prispevkov: 33
Pridružen: 18 Jan 2016, 00:41

Re: Super bud

OdgovorNapisal/-a ganja misija » 20 Jan 2016, 02:19

Predvidevam, da ne znaš dobro angleško pa ti bom pomagal.

Sorta je po prebranem narejena predvsem za notranje gojenje. Še posebej je dobra za gojenje na mrežo, se pravi da jih lahko gojiš ene zraven druge v manjših loncih (2,5 - idealno kvadratnih) po celem prostoru, na gosto, brez rizika izgube pridelka kot pri nekaterih sativah, ki potrebujejo več prostora za stranske veje in več prostora za korenine (splošno pravilo). Seveda je odvisno ali imaš indiko ali sativo fenotip (kakšna fotografija bi prav prišla?) vendar po prebranem pri omenjeni sorti so variacije precej majhne. 50% Sativa / 50% Indica. V fazi cvetenja naj bi se potegnila do 150%.

Dozori v 56 dneh od začetka cvetenja. Nič se ne ustraši, če boš gojil zunaj, samo glej da jih boš postavil na zračno območje, saj plesen nastane predvsem zaradi slabe zračnosti v kombinacijo z vlago. Vendar se pripravi na neurje in vetrove - Že zgodaj jim daj oporo in že zgodaj jih croppaj, da boš ojačal veje.
Dozorelo naj bi konec septembra

Vir: Leafy, Sensiseed.com

Lp


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 10 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.