Stem Piercing

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
lasulja
Prispevkov: 2715
Pridružen: 21 Jun 2007, 13:14

Re: Stem Piercing

OdgovorNapisal/-a lasulja » 29 Jun 2010, 11:10

To je larifari, ne poveca nobenega thcja, ze ce bi brali rosenhala vam lepo pove da tega ni se noben znanstveno dokazal, se pa s tem zmanjsa pridelek in poveca se sansa da ti roza crkne tik pred zdajci se je pa te tehnike uporabljajo za razne gold varjante, zato ker enostavno zacne rastlina pocasi crkovat pa je na koncu lepe zlate barve
Mehikanoti so enostavno zabili par palck skozi steblo, kolumbijci pa so enostavno olupli steblo pri zemlji
police in helicopter search for marihuana ...

qurva
Prispevkov: 243
Pridružen: 05 Jun 2010, 13:20

Re: Stem Piercing

OdgovorNapisal/-a qurva » 29 Jun 2010, 13:24

Ko sem se enkrat pogovarjal z enim lokalnim growerjem mi je rekel da zabije cvek teden pred koncem cvetenja ,da se bilka začne postopoma sušit , že kdo sprobal ?
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju

Mravlja
Prispevkov: 1253
Pridružen: 31 Okt 2009, 16:23

Re: Stem Piercing

OdgovorNapisal/-a Mravlja » 29 Jun 2010, 14:08

Quote:

jap ker THC(kristali ki so vidni :P ) je ubistvu strup ki odganja zuzelke in razne zivali da zasciti semena pred napadom.
Kolko vem je bol UV zaščita.

jazo
Prispevkov: 1074
Pridružen: 09 Okt 2005, 21:15

Re: Stem Piercing

OdgovorNapisal/-a jazo » 30 Jun 2010, 11:17

qurva..no sej to je lasulja povedov. Zadeva po vsej verjetnosti ni kaj prida učinkovita. Eno rožo bom maybe reskiral in poskusil ampak bolj za šalo kot za res. Torej če lasuljo prow zastopim s tem nič ne pridobimo, kvečjemu zajebemo pridelek. Za use začetnike, prvo zgrowejte kakšen normalen grow, potem pa experimenterajte.

lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron