12/12 od vzklitja?!

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
sanyo
Prispevkov: 451
Pridružen: 07 Nov 2006, 14:26

Re: 12/12 od vzklitja?!

OdgovorNapisal/-a sanyo » 05 Feb 2008, 11:01

Rože so bile na uč velike nekje med 35-45cm.

Lampa je 400W HPS, oddaljena cca. 8cm. Se pozna, da je zunaj hladno in lampo lahko spustiš s cooltubom zelo blizu. Svetloba je tako lahko z lahkoto penetrirala tudi do nižjih cofov, kar se mi zdi da se kar pozna.
Tukaj bi bilo zanimivo naresti še en grow z istimi sortami, s tem da bi bila luč višje. Me zanima za koliko bi se zmanjšala produkcija na nižje ležečih cofih. Druga stvar, ki pa me zanima je, ali se spremeni s tem kaj vonj in kasneje aroma rože (ne vem, če je najboljše tole direktno nabijanje luči v cofe).

Grow ne vem natančno koliko časa je trajal, saj si nisem nič zapisal. Spomnim pa se, da so rožice rabile nekje 3-4 tedne, da so pokazale spol in pričele cveteti. Ravno zaradi tega, se mi zdi, da kakšen teden "prave" vegetacije ne škodi prav nič.

Rožice se še sušijo, prav tako pa nimam tehtnice. Zaradi tega vam ne morem povedati koliko bo suhega. Bo pa White satin tukaj zmagovalec. Če bi imel tiste bubble bags bi šel iz njega takoj naresti hašiš.

LP

Carlos_Mencia
Prispevkov: 1025
Pridružen: 24 Feb 2007, 08:15

Re: 12/12 od vzklitja?!

OdgovorNapisal/-a Carlos_Mencia » 05 Feb 2008, 17:59

Quote:

Druga stvar, ki pa me zanima je, ali se spremeni s tem kaj vonj in kasneje aroma rože (ne vem, če je najboljše tole direktno nabijanje luči v cofe).
LP
lepe rože sanyo.

mislim, da ni najbolše direktno nabijanje. vsaj po mojih laičnih opažanjih. vrhi, ki so malce bolj oddaljeni, so bolj kristalasti, kot oni direktno pod lampo. tudi bolj zeleni, oni blizu lampe, prej dobijo rumene fan liste.

ima kdo strokovno razlago?


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.