Kakšen postopek imate pri mešanju gnojila

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
ekselenski
Prispevkov: 191
Pridružen: 22 Dec 2006, 19:09

Re: Kakšen postopek imate pri mešanju gnojila

OdgovorNapisal/-a ekselenski » 10 Okt 2007, 22:20

naj bi se gibal okoli 6,5. dobro?... je dobro (meni uspavajo plante brez problema). med 5.8 in 6.8 je za ph, ki naj bi bil v zemlji(se mi zdi, da kar je pod 6 je ze malo prenizko), 5.2-6.2 pa za hidro. ce se motim naj me kdo popravi! oziroma tisti, ki ve tocno naj PROSIM se enkrat napise kar je blo ze 1000x napisano nekje na forumu.

spliff
Prispevkov: 36
Pridružen: 21 Sep 2007, 17:15

Re: Kakšen postopek imate pri mešanju gnojila

OdgovorNapisal/-a spliff » 22 Okt 2007, 09:57

Hello!

en problem, mybi je še mal zgodi zame da razmišlam, pa bi prosu enga kle če lah potrdi moje sume.

http://www.eurohydro.com/pdf/tabs/gb/fs-aero.pdf

razpredelnca je tukile, mam FlorGro in z njim bom gnojil zemljo in ne hidrosistem, če prav razberem se na liter doda 0,7 ml in baje ker ni za hidro ampak zemljo je še to treba razpolovit se prav na en liter pride 0.35ml gnojila?

A mam prov al ne, če lah kpno kdo prbije, k se mi zdi grozn mal:D
basement late night in my hand light..


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 4 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.