Skunker napisal/-a:belivitez napisal/-a:Skunker napisal/-a:Belivitez tvoj recept

?
Receptov je več... Najbolje se mi je odnesel tale recept:
- domač bokashi posip
- kri v prahu
- kelp v prahu
- konopljina moka
- moka iz rakov
- kamena moka
+ sladkorčki

Se tud men letos expirimentira, bi mi loh mogoce na oko povedov kolk dajes pol tega na luknjo? Pa kolk mas velke lukne ofcourse

kaj si mislu pod sladkorcke

Luknja cca 100l:
bokashi 500g
kri 200g
kelp 500g
konopljina moka 1000g
rakova moka 200g
kamena moka odvisno kakšno prst imaš v okolici
Sladkorčke pa sem mislil doma vzgojene mikroorganizme, domač vermikompost, tekočina iz organkota ter seveda zelena zastirka iz različnih rastlin (špinača, blitva, bela detelja, lucerna, ajda, kapucinke in seveda kopriva)
Kaj boš dal v luknjo pa je treba narediti takoj ko zmrzal spusti ter potem sadit vsaj mesec po tem.... Upam da ti "recept" kaj pomaga
