INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
praviprimorec
Prispevkov: 3
Pridružen: 20 Feb 2017, 19:29

INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a praviprimorec » 31 Jan 2018, 22:13

Pozdravljeni,

najprej vam opišem moj prostor, pol me pa zanima vaše mnenje. Prostor dobi sonce okrog devetih zjutraj in ga ima do dveje popoldan. Voda ni problem, ker je podtalnica in je zemlja vlažna v najhujši vročini tudi še en teden po dežju. Zdej me pa zanima katero sorto priporočate...Incredible bulk ali white widow? Ne govorim o auto rastlinah.
Če pa imate kak dober predlog za kakšno drugo sorto, bom pa tud vesel.

Hvala in LP

autoflower
Prispevkov: 445
Pridružen: 15 Jul 2015, 12:01

Re: INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a autoflower » 01 Feb 2018, 09:58

Živjo praviprimorec!Glede na to, da imaš spot bolj vlažen ti teh dveh sort nikakor ne priporočam,ti rabiš nekaj kar je bolj odporno. Čekiraj dutch passion(dutch outdoor) ali female seed.

belivitez
Prispevkov: 1690
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a belivitez » 01 Feb 2018, 18:54

če imaš spot z direkt soncem od 9 do 14ure potem svetujem --- menjaj spot ;) in pa ja... kot je že autoflower rekel nekaj odpornega na plesen. Konoplja ni močvirska rastlina, potrebuje nič kaj veliko vode. Manj jo "crkljaš" močnejša bo saj bo tekmovala za svoj obstoj.

Preteklo sezono sem imel test, da rastlin niti 1 x ne zalijem v celem času.... neboš vrjel vse so preživele in bile čudovite rastline! Pred to sezono sem tovoril na spote vode v hektolitrih, kupoval pumpe, cevi, ventile, delal namakalne sisteme... ampak rastline niso bile nič večje, da bi tisti trud bil poplačan :mrgreen:

Zalivanje pride v poštev zgolj v res ekstremnih pogojih!

Uporabniški avatar
passion
Prispevkov: 1687
Pridružen: 24 Mar 2010, 13:26

Re: INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a passion » 01 Feb 2018, 20:02

@belivitez, pozabil si omeniti, da si mel dober spot, da ni bilo potrebno zalivanje, ali pa je bilo vlažno poletje :D
na južni strani kakšnega lapornatega hriba, ti garantiram, da vse crkne brez rednega zalivanja :lol: tako da ja, je zelo odvisno od pogojev, kar pač mora posameznik vnaprej oceniti in tudi ukrepati pravilno.

sicer pa v enakem merilu tudi velja za gnojenje. saj je večina gnojil metanje denarja skozi okno, saj proizvajaci gnojil z oglašanjem in podobnim ustvarijo potrebo kjer je sploh ni ;) tako da ja, dober, razmeroma vlažen plac, z veliko svetlobe, ter izbira pravilne vrste za posameznikov okus, je najboljša kombinacija. vse ostalo je FUD (fear, uncertainty and doubt) s strani proizvajalcev gnojil, kot tudi semen.
Hell, it's about time.

belivitez
Prispevkov: 1690
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a belivitez » 03 Feb 2018, 00:03

Sploh ne govori :lol: :lol: na laporju bi lahko hidro fural :lol:

praviprimorec
Prispevkov: 3
Pridružen: 20 Feb 2017, 19:29

Re: INCREDIBLE BULK ali WHITE WIDOW?

OdgovorNapisal/-a praviprimorec » 03 Feb 2018, 16:27

Pol dejansko je za dobit drugi prostor pod soncom?

aja glede zalivanja...tudi mi smo se pogovarjali med kolegi...in so usi bolj malo zalivali, jaz pa itak ne :D tko da mislim da me zalivanje skor nebi smelo skrbet al kako?


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 10 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.