Autoflowering ne cveti

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Kastor
Prispevkov: 10
Pridružen: 19 Jul 2015, 17:32

Autoflowering ne cveti

OdgovorNapisal/-a Kastor » 20 Jul 2015, 18:01

Oj
Še en novi začetnik growanja. V sredini aprila sem nabavil Dinafem Citical jack autoflowering semena. Sadike so outdoor. S toppingom in super croppingom sem jih ohranjal okoli metra višine. So zdrave in bujne. Glede na vso preštudirano in naštudirano literaturo in pretečeni čas od klitja, se mi zdi, da bi moje sadike že zdavnaj morale cveteti oziroma odcveteti. Prosim za vaše izkušnje, nasvet. Kaj bi bilo lahko narobe?

wikeland
Prispevkov: 48
Pridružen: 28 Jun 2015, 09:49

Re: Autoflowering ne cveti

OdgovorNapisal/-a wikeland » 21 Jul 2015, 05:19

delu si napake autoflowering se ne toppa ali super croppa največ kar se lahko poigraš z njem je LST... mislim da si mu s tem delal premočan stres in noče zarad tega v cvet it

Kastor
Prispevkov: 10
Pridružen: 19 Jul 2015, 17:32

Re: Autoflowering ne cveti

OdgovorNapisal/-a Kastor » 21 Jul 2015, 08:04

Wikeland hvala za odgovor.
Rad bi dodal še, da sem po priporočilu pooblaščenega vrtnarja iz Avstrije (kar ne pomeni, da mi je pravilno svetoval :mrgreen: ) naredil en topping okoli 15.6. samo na vrhu, na stranskih vejicah nič. Croppov sem pred enim tednom. Je kakšna varjanta, da bodo sadike mogoče začele cvetet, ko se dan prevesi na 12/12. Zanima me še, da v primeru rastline ne bodo cvetele, jih lahko uporabim za klone al bi bli tud kloni zafurani?

wikeland
Prispevkov: 48
Pridružen: 28 Jun 2015, 09:49

Re: Autoflowering ne cveti

OdgovorNapisal/-a wikeland » 21 Jul 2015, 15:46

slej ko prej bo začel cvetet ti ga samo pusti in ne igraj se več na njem.... za autoflowering ni priporočen noben stres zarad njegove kratke življenske dobe ne topping ne cropping nič


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 11 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.