Purple strain ali vrsta za pomankanje sonca?

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Jan
Prispevkov: 114
Pridružen: 20 Sep 2008, 14:35

Purple strain ali vrsta za pomankanje sonca?

OdgovorNapisal/-a Jan » 17 Jul 2014, 19:01

Lansko leto sm posejal Purple power od Feemale seeds...seme staro približno 4 leta.
Pogoji:
Lonec; cca 10l
Sonce; 9-14h
Uporabljena tehnika; vršičkanje, zato ker se mi je ukrivljanje s prsti ponesrečilo in sm zlomil vejo, nato LST.
Končni pridelek je bil približno 70g.
Jakost mi na začetku sploh ni bla všeč, zelo blaga in napad lakote za tem...no se mi zdi, da je bil razlog za švoh potentnost, ker sem dvakrat obiral vrhove in prvič očitno niso bili dovolj zreli. Ta druga, recimo 2 tedna kasnejša serija je super za čistake-na smeh ti gre ravno prav, naslednji dan ni občutka težke glave kot pri ES.

Letos imamo katastrofalno vreme, vsaj pri nas, stalno oblačno...posadil sm prvič autoflowerje in k sreči tudi royal ak automatic, da bo vsaj za ene 20g

Vijolične sorte res dajo največ pridelka v primerjavi z ostalimi, kjer je pomankanje sonca? Priporočate kakšno specifično sorto?
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 6 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.