Hm, evo počas bo cajt da si tud jst omislim svojo sorto (mogoče dve) za letos... in da ne bo sam alexio skos težil z neumnimi vprašanji bom še jst mal :P
Na kratko- zadeva bo šla ven ko bo dost vlka, gre bol za hobi grow, iščem neki relativno močnga, predvsem pa se odločam med "poceni" semeni...
Ker nimam velik prostora (vsaj zaenkrat še ne nagledanga) me precej mikajo feminised, čeprav bi tud iz 20 navadnih semen najbrž pravčas poisku ženske da nebi za dede jam kopal po nepotrebnem...
Nekak sm se iz neznanih razlogov odloču da bom kupu pr eni od naših prodajaln, čeprav bi najdu kakšno boljšo alternativo, pa vseen. Če se odočim za feminised bo to semena.si, za navadna pa škorc. :]
Evo in pridemo do kandidatk; nefiminizirane kombinacije bi recimo ble
guerilas gusto ,
mexican sativa ,
shiva shanti ,
sensi skunk,
afgan kush ,
double gum ,
white skunk ,
master kush al pa mogoče kr
outdoor mix
pa mam problem rešen :P ...
Feminizirana ki pridejo v poštev so
big bang ,
purple power ,
the church in mogoče če ni prepozna sorta, se mi zdi zanimiva
himalaya gold ...
Evo tole mi zaenkrat pade na pamet, pr normalnih semenih vem da sm dal zraven par bo indoor sort (double gum, skunki), samo mislim da bi tud zuni zrastlo (pač ne najbolj optimalno), pa bi vuel zraven še kakšen master kush al pa guerillo... [plan je nekak 2x normalna ali 1x feminized), zdej pa še vi povejte svoje mnenje kaj (oziroma kakšno kombinacijo) bi vzel...
Tud komentarji na vse od omenjenih strainov so dobrodošli, naprimer če sem kako neumno dal vmes in se je naj izogibam etc...
Ok že tko pretiravam, dejte še vi kej povedat

The newb is back.