delanje masla

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
nipl #3
Prispevkov: 9
Pridružen: 11 Avg 2016, 19:41

delanje masla

OdgovorNapisal/-a nipl #3 » 31 Avg 2016, 18:11

Torej, moj prijateljima veliko trave, ki je bolj ppdobma industrijski, kot pa "navadni" vseeno pa ima gor veliko kristalckov nekaj malega tistih belih laskov in tudi vonj je isti le precej sibkejsi. Prepričan sem da je to nemogoče pokadit ampak morda bi to lahko uporabil za maslo. Kaj mislite vi?

johanson
Prispevkov: 106
Pridružen: 21 Okt 2013, 14:10

Re: delanje masla

OdgovorNapisal/-a johanson » 31 Avg 2016, 19:54

po moje to ni tvoj prijatelj, ampak si ti nekje naletel na rastišče konoplje nekoga, ki se je zelo trudil-matral za vzgojo, morda celo bolne osebe, in ti si to posekal čeprav še ni čisto zrelo (manjka še 3 tedne)......in zdaj bi rad vseeno nekaj iztržil iz tega........jaz ti lahko samo svetujem, da tega v bodoče ne počneš in si posadiš svoje sadike....
imej se lepo!

nipl #3
Prispevkov: 9
Pridružen: 11 Avg 2016, 19:41

Re: delanje masla

OdgovorNapisal/-a nipl #3 » 31 Avg 2016, 20:24

lej on mi je pokazal eno njivo tega posekala pa se nisma cisto nic. drugace pa imam jaz posajene svoje bilke ampak zaradi pomanjkamja prostora tega ni nwm kolko. in tega si ziher doben ni posadil v medicinske namene ker je v primerjavi z pravo ganjo kristalčkov malo

Uporabniški avatar
setheh
Prispevkov: 1012
Pridružen: 09 Maj 2011, 15:59
Kontakt:

Re: delanje masla

OdgovorNapisal/-a setheh » 01 Sep 2016, 12:14

Pusti tisto pri miru in ne kradi drugim. Če imaš že svojo, bodi vesel in si drugo sezono raje posadi več. Nekateri še toliko nimajo.

Maslo ...
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron