Šokiran nad odzivom tastarih

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
m00d
Prispevkov: 1209
Pridružen: 11 Apr 2007, 21:20

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a m00d » 29 Jul 2014, 06:31

Psihiatra odsvetujem. To so ljudje, ki misljo da vejo o teb več, kokr ti sam, potegnila sigurno nebo s tabo, začela bo iskat neke vzroke, zakaj sploh kadiš, na koncu boš izpadu kot človek, ki išče rešitve svojih težav v travi (tko te bo ona opredelila).
Če mene vprašaš, bi večina psihiatrov rablo sami obiskovat psihiatra.

Ampak to je samo moje mnenje.

dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 29 Jul 2014, 08:31

Ti sam tastare na baklo povab tko k jz...da se ga enkrat zapušijo, da vidjo d to ni nč baubau....in potem bo šlo vse gladko naprej
Arabska molža je zakon!

Jan
Prispevkov: 114
Pridružen: 20 Sep 2008, 14:35

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Jan » 29 Jul 2014, 09:23

Quote:

To so ljudje, ki misljo da vejo o teb več, kokr ti sam, potegnila sigurno nebo s tabo, začela bo iskat neke vzroke, zakaj sploh kadiš, na koncu boš izpadu kot človek, ki išče rešitve svojih težav v travi (tko te bo ona opredelila).
Če mene vprašaš, bi večina psihiatrov rablo sami obiskovat psihiatra.

Ampak to je samo moje mnenje.Hmm...tak psihiater je zelo slab. da bo jasno, psihiatri načeloma ne vodijo nekih družinskih terapij, za to so psihoterapevti usposobljeni. Oni pa ne zavzemajo nekih stališč, ti samo pokažejo zrcalo.
Pri psihiatrih gre, zelo poenostavljeno, takole: povej mi težavo, pa bomo našli rešitev (v smislu zdravila, načeloma). Ko ena tabletka ne deluje, se predpiše drugo... zelo redki so psihiatri in psihoterapevti v isti osebi-to gre za izjemno dolgo izobraževanje, če mene vprašaš.
mi je pa všeč razmišljanje, da bi ti pri tem pomagal strokovnjak... po mojem mnenju bi bil boljši pri tem psihoterapevt.

Kot je nekdo omenil, tud selitev je fajn...seveda je pa vzrok mal napačen.
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.


Lisica4248
Prispevkov: 108
Pridružen: 23 Jun 2013, 17:00

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Lisica4248 » 29 Jul 2014, 19:42

Dokazat jima hočem samo da kot je dzezvick to ni noben baubau, sem jima reku, da naj najprej probata pol naj mi pa težita. Sem se pa odločil da je še mal prezgodaj za kakršno koli selitev, zato bom lepo popustil ker se po mojem ne splača.

Weedy
Prispevkov: 369
Pridružen: 13 Jun 2011, 14:14

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Weedy » 29 Jul 2014, 21:04

reč jim da nekadiš kokr jz ubistvu pa še kr sam ne vsak dan kokr ucasih ene js usak vikend pokadim ene 2 basice pa še to ne u enmu dnevu
kar seješ to pol žanješ

FreeMind
Prispevkov: 5
Pridružen: 09 Maj 2014, 22:37

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a FreeMind » 26 Avg 2014, 19:13

Tole morda ne bo vsem všeč ali razumljivo, pa vendar je napisano z dobrim namenom in globoko izkušnjo, brez namena komurkoli solit pamet - tudi sam sem bil nekoč 20 in podobnih misli / problemov:

Ko danes, po več kot 10-ih letih abstinence spet uporabljam travo iz čisto drugih razlogov (zdravje..), je slika oz. pogled na preteklost precej drugačen. Po mojem mnenju je uporaba kakršnih koli sredstev, ki pripomorejo k sprostitvi brez telesne aktivnosti (šport, joga, meditacija, itd), smoterna za tiste, ki imajo v glavi bolj ali manj sestavljen večji del mozaika oz. so do pomembnejših spoznanj o življenju prišli z lastnim naporom oz. brez uporabe takšnih ali drugačnih bližnjic.
Da pojasnim na lastnem primeru:
- pri 20ih sem ob prižganem jointu ubral kar nekaj bližnjic (npr. spoznanje, da je vse živo okrog mene del mene in da o vsem odločam sam s preprosto mislijo - bolj, ko so čiste misli, lažje hodiš po svetu brez potrebe po samokontroli - strahu, da bi storil kaj nemoralnega ali nekaj, kar je družbeno nesprejemljivo...), katerih spoznanja sem s časom jemal kot nekaj samoumevnega.. Ko sem kasneje opustil kajenje, sem ugotovil, kako kruta zna biti pot brez bližnjic, pa čeprav do istega cilja. Res, da je spomin na spoznanje/stanje ostajal, vendar je bilo v "surovem" ("treznem") stanju to precej težje, če že ne nemogoče doseči. V naslednjih letih sem se nato učil na novo utirati poti do ciljev, ki sem jih pred tem z lahkoto dosegal nekaj minut po skajenem jointu. Kot rečeno - problem ni v zmotneh dojemanju sveta pod vplivom dobrega jointa, pač pa v trudu, ki si ga porabil za to, da si to stanje dosegel.
To, da človek pri 15 ali 20 letih razmišlja oz. deluje enako kot nekdo pri 30+ (govorim o podobnih pogojih, genetiki, usmerjenosti..) pač ni naravno, pa četudi za to uporablja produkte narave.
Tvojih staršev, Lisjak, sicer ne poznam, pa niti ni pomembno - sam kot starš na njuno gesto oz. pogoj gledam tako: izselitev bi ti najhitreje pokazala ogledalo tvoje pripravljenosti na to, kar najverjetneje že nekaj let smatraš kot samoumevno. To, da skadiš samo nekaj jointov na teden, res da ni veliko, je pa dovolj, da vzdržuješ stanje "lahkomiselnosti" oz. občutka, da je "vse na dosegu roke", če le ohranjaš določeno mirnost in fokus. Že drži, so pa za dosego takšnega stanja potrebne življenjske izkušnje in pripravljenost brezpogojnega sprejemanja le-teh kot priložnosti za učenje in s tem osebni napredek. Ta te s časom pripelje do stanja, ki ga že pri 20ih nekaj let smatraš kot samoumevno.

begunec007
Prispevkov: 123
Pridružen: 02 Nov 2008, 22:27

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a begunec007 » 29 Avg 2014, 13:46

cannabitch je kr lepo odgovoril v prvem odgovoru, se strinjam

Moja izkušnja je nekoliko drugačna... Isto sem imel vedno paranoične starše in ko sem bil star cca 17-18 let, so mi našli malo skritega tobaka (dobesedno tobaka) in z idejo da je konoplja so me hoteli (v solzah) poslat v komuno lol..

Ampak časi so se spremenili, moji starši pa modernizirali, pa čeprav smo iz nekega sela. Mat je v nekaj letih prebrala tono knjig na to temo, in sedaj po nekaj letih me je mat celo prosila če ji "zrihtam" kaj trave heh Vendar sanja v nekih čajih, ker noče kadit...
Je pa navdušena ker sem si naročil vaporizer in je celo omenila da bi poskusila (weed seveda). Torej čez nekaj dni bom z enim izmed najbolj paranoičnih oseb (pred leti) kar sem jih poznal, lahko skupaj kadil )
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World

uros20
Prispevkov: 153
Pridružen: 23 Okt 2013, 21:58

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a uros20 » 29 Avg 2014, 19:18

lepo moji tastari so tut glede tega zlo skulirani še growat mi pustijo ker vejo da je cannabis sveta rastlina ,smilte se mi kkšni k morte trpet zarad svojih tastarih zarad njihovih spranih precodkov žalostno ja .


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron