Konec mojega kajenja?

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
ZIKI
Prispevkov: 1229
Pridružen: 02 Mar 2008, 20:17

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a ZIKI » 04 Apr 2014, 15:33

Trava je na mene vedno delovala kot stimulator, nikoli mi ni bilo kul kadit po kaki zelo stresni situaciji, nerešeni problemi v življnju etc... Tak da pomoje je nekaj od tega , tudi gene si omenil... Moreš tudi sam sebe dodobra spoznat , jas vglavnem kadim doma kjer se počutim prijetno in skadim 1,2g zvečer če mi zapaše. Ni mi pa isto prijetno kadit v široki družbi kjer ne poznam ljudi, pred vožnjo ..
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!

Uporabniški avatar
setheh
Prispevkov: 1012
Pridružen: 09 Maj 2011, 15:59
Kontakt:

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a setheh » 05 Apr 2014, 11:35

@krastacha20, jaz bi na tvojem mestu naredil daljši premor (leto ali dve) in bi potem spet poskusil z majhno količino. Če ti tudi takrat ne bo odgovarjal učinek, pač prenehaš — saj so še druge stvari v življenju, ki dajejo veselje.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley

krastacha20
Prispevkov: 163
Pridružen: 21 Maj 2008, 18:23

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a krastacha20 » 05 Apr 2014, 16:18

Imate povsem prav. Vendar šele po teh premorih vidim, kak vpliv je imela dejansko ganja na moje življenje. Kolko več časa imam zdaj pa tudi manj zadovoljstva in več "praznine". Enostavno se bo treba sprijaznit in začet delati stvari trezen. Spoznat samega sebe in popucat določene zadeve v življenju. Več kot desetletje je bila ganja ta rešilna bilka, ki je na koncu dneva dala piko na i. Povsem očitno je, da sem jo zlorabljal, zdaj me je pa udarilo. Dejansko je bila ena od prioritet v življenju, čeprav sem vedno vedel da tako ne bom mogel nadaljevati nadaljnih xy let.

uros20
Prispevkov: 153
Pridružen: 23 Okt 2013, 21:58

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a uros20 » 05 Apr 2014, 19:33

no pri men je podobna situacija kot pri "kakorkoli" ni mi prijetno kadit v široki družbi (sploh če jhi ne poznam) en tak občutek paranoje dobim ,srce mi začne šopat do konca ni tist kar bi mogl bit, potem pred predavanjem tudi ne naprimer ne počutim se vredu nasploh, pred vožnjo tudi ne ,pred šihtom tudi ne , najbolj pa sede doma zvečer ko se pučutim sproščeno takrat je pa super ali pa v sproščeni ožji družbi ampak nekje na varnem , sem zelo paraoničen če sem nekje na odprtem pa še sam nevem zakaj.

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 08 Apr 2014, 18:26

psiha. dostim se zna to pojavit pri poznih 20., začetek 30.let starosti.
nekaterim tudi prej. pač nehat ali pa kadit na varnem.
lahko probaš z vapotom, če bo kaj boljše.

FakeSnake
Prispevkov: 22
Pridružen: 07 Apr 2014, 16:56

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a FakeSnake » 09 Apr 2014, 13:42

Jaz taksnih problemov nisem imel nikoli razen ko sem bil še mlajši pri 17 ko sem prižgal drugi ali tretji ðoint me je zagrabilo tako kot še ni koli rdeče oči tako žive kot jih v ogledalu nisem videl nikoli prej ne nikli prej in nikoli kasneje, po kaksne pol ure pa preganjavica... potem se to ni ponovilo razen ko sem prvič probal piškotke pojedel enega čez pol ure ni bilo nič in zato sem jih pojedel vsaj še 5... no saj vrjetno predvidevate kaj se je zgodilo po uri in pol...

od takrat naprej pa po pameti in ni problemov

krastacha20
Prispevkov: 163
Pridružen: 21 Maj 2008, 18:23

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a krastacha20 » 09 Apr 2014, 21:36

Zanimivo. Jaz pa do sedaj nikoli. Pa sem kadil tudi po 2g na noč. Potem pa kar naenkrat. Zdaj se pa jebem, da si nazaj sestavim življenje. Mogoče, ko bom gledal enkrat na to z distance, si bom rekel hvala bogu, da je do tega prišlo. Zdej pa depra, anksioznost, nadrkanost, megla v glavi, motnje v vidu ... Vsaj spim ko mala beba.

mauiuaui
Prispevkov: 115
Pridružen: 10 Mar 2013, 19:49

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a mauiuaui » 21 Apr 2014, 22:06

@krastacha20 jaz mam isti problem! Začelo se je pa vse skupaj lani ko sem si naredil ice hash iz Hollands hope. Mislim da je vzrok preveč thc-ja ker je mislim da moj konkretno potenten. Jaz bi ti priporočal da poskusiš z outdoor bolj sativastimi zadevami kere so manj potentne, vsaj v mojem primeru je to pomagalo. Ni point v količini ampak v potentnosti, sem opazil pri sebi, ker sem znal tudi po 3-4 petarde skadit ko nisem delal pa ni blo nič. Če sem pa skadil enega slima hash-a pa je bil spet ta grozen občutek, depresija, megla,utrip 100+, kri iz nosu,... :S Lahko pa da se problem skriva tudi v gnojenju rastline s čim je gnojeno, koliko je blo flushano, kdaj se je nazadnje gnojilo,... lahko da ostanejo sledi gnojila v batih in ti to škodi, ker jaz se lani nisem glih s tem preveč obremenjeval! Ma pitaj boga. Probaj z mojim nasvetom če pa ne bo pomagalo pa je res najbolje da prenehaš.

Lp, Maui

Nameless
Prispevkov: 5
Pridružen: 03 Jun 2016, 19:16

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a Nameless » 03 Jun 2016, 19:35

Jst imam čist isto kot Krastacha.. Sej ne morem verjet.

Včasih skadil joint in biu normalen motiviran s veseljem, že od 14ga leta.. Zdaj pri 20ih, pa isto kot Krastacha, že ko ne skadim jointa je mala ankcioznost ampak obvladljiva če se zamotim.. Ko pa skadim joint pa panika, kot da bom umru zdaj na licu mesta, tresenje, strah, pristikanje v prsnem košu.

Nevem zakaj, učeri sm spet skadiu 0.10 in celoten čik, pa samo pol jointa sem skadu pa evo isto.. Učasih sem znal gramske kadit pa ni bilo nič, zdaj pa skadim 0.05 pa evo napadi panike,tesnoba,ankcioznost.

Pa tok se dobr počutm unih 10 min ko skadim, potem pa bum udari.

Uporabniški avatar
rastagurlx90
Prispevkov: 32
Pridružen: 16 Jun 2016, 00:05

Re: Konec mojega kajenja?

OdgovorNapisal/-a rastagurlx90 » 16 Jun 2016, 11:03

Menim, da je najbolj od vsega kriv stres. Saj se je moj fant srečal z podobnim, bolj blagim primerom. Zdaj je treba razmisliti od kod stres izvira in ukrepat... Dolgoročno priporočam zamenjavo alternative, tudi kajenje brez tobaka. V t.i. napadu pa priporočam enako kot navedeno zgoraj - uživanje citrusov, saj ti v trenutku zbistrijo glavo :)
“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit . . . unnatural?” ― Bill Hicks


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron