Stran 40 od 52

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 17 Avg 2012, 13:10
Napisal/-a passion
double boiler uporabi oz improviziraj, tako lahko držiš temp. na konstantnih 80C°

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 17 Avg 2012, 22:24
Napisal/-a setheh
Tisti, ki se odločate za izdelavo masla: naredite raje najprej ghi (očiščeno maslo) in nato v ghi dajte vrhe in jih kuhajte pri temp. pod 100 °C dokler se pač kanabinoidi ne izločijo. Prednost ghija pred navadnim surovim maslom je, da se ghi ne pokvari tako hitro kot surovo maslo; celo izven hladilnika ga lahko hranite.

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 19 Avg 2012, 12:39
Napisal/-a laibach
Pa še eno vprašanje za tiste ki ste eksperimentirali s maslom...Koliko vrhov je za vas povprečna doza?

Ko sem ga jas delal sem mogo vedno skonzumirat 0.7+ za željen efekt...

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 19 Avg 2012, 18:55
Napisal/-a broko_22
a se splača sam iz moških rastlin maslo delat?

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 19 Avg 2012, 20:11
Napisal/-a ekolog
Quote:

a se splača sam iz moških rastlin maslo delat?




Splača se delati tako z moških, kot tudi z ženskih rastlin, kakor tudi hermafroditov.

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 08 Sep 2012, 21:07
Napisal/-a belivitez
dajte mi rečt.... delam ravno maslo in vseskup to smrdi po špinači, je to normalno? rabil bi pa hiter odgovor....

peace

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 08 Sep 2012, 21:11
Napisal/-a passion
nima glih prijetnega vonja

mogoče je res podobno špinači, pazi samo da nebo previsoka temperatura, najbolš je konstantnih 80-90°C

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 08 Sep 2012, 21:15
Napisal/-a belivitez
ok hvala sem že mislil da sem kaj zaj*bal.... je ful narobe če mi je čist na izi vrelo? :/

ej pa potem glede na vonj, ki ga ima sedaj kasneje tud maslo tako smrdi?

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 08 Sep 2012, 21:39
Napisal/-a passion
vonj in okus ostaneta, lahko bi to izničil tako, da bi prej malo prekuhal pirje oz karkoli si ponucal v vodi, sej kermu se pa lub to delat? že tako se kuha 2-3 ure, pa da bi še prej kuho u vodi eno uro, huh, če zamesiš fajno maso za kekse al whatever, se potem tudi ta okus zgubi, ampak v usakem primeru boš okusil to ko boš jedel

Re: Kuharski recepti

Objavljeno: 09 Sep 2012, 09:29
Napisal/-a Descartes
vseeno je ce na "easy" vre ali na "hard core". Voda zavre pri 100 stopinjah in če v kakršni koli obliki vre je temperatura vode zelo blizu 100 stopinj. sicer nebi vrela