Kuharski recepti

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Descartes
Prispevkov: 302
Pridružen: 06 Dec 2010, 19:11

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a Descartes » 14 Jun 2012, 21:25

Uporabis lahko moske kot tudi zenske liste. Ravno tako so lahko svezi ali suhi. Jaz bi dal 10 g+ pirja na 1 piškot teže 10g ali pa 0.5 g batov. to bi mogla bit dobra doza, ki bi vredu zarezala.

lp *D

IvaSativa
Prispevkov: 56
Pridružen: 07 Maj 2012, 18:52

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a IvaSativa » 15 Jun 2012, 11:02

Dodala bi samo to da mi je osebno boljš suho perje,kajti lahko ga sesekljaš v drobni prah in tako nimaš problemov s prostornino lonca pri kuhanju...

Leto nazaj sem kuhala neposušeno in posušeno v različnih loncih in druga varianta je bila dost močnejša od prve tk da če hočte res močne brownije se držte pravila suho sesekljano perje+velik lonec+par vrhcev+6 ur kuhanja. Uspeh zagotovljen,kajti tukaj več ni manj

metek
Prispevkov: 19
Pridružen: 10 Jun 2012, 19:11

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a metek » 15 Jun 2012, 12:31

6 ur kuhanja? ah mislim da je to ogromno preveč. NO razen če je dejavnik "suho perje" Pri svežih je 6 ur počasnega kuhanja, skoraj za poloviceo preveč. Prijatelj mi je rekel da je tam približno od 3 do 4 ure zmerno počasnega kuhanja več kot dovolj. off nevem če prav mislim, ker nič nemislim

Mravlja
Prispevkov: 1253
Pridružen: 31 Okt 2009, 16:23

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a Mravlja » 15 Jun 2012, 13:21

Dlje ko kuhaš boljše je.

metek
Prispevkov: 19
Pridružen: 10 Jun 2012, 19:11

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a metek » 15 Jun 2012, 13:31

Ja, za maslo eni pravjo da ene 4h max 5 ur. Men ni važn kolk zadane, važna je kvaliteta zadetosti xD

tical2000
Prispevkov: 123
Pridružen: 22 Sep 2010, 11:42

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a tical2000 » 31 Jul 2012, 12:19

Lp

Imam eno vprašanje glede shrambe masla. Skuhal sem maslo, naredil prvo peko piškotkov. Ostalo mi je še ogromno masla, sedaj me pa zanima, a je primerna shramba v steklenih kozarcih in v hladilniku oz. kolko časa ta zadeva lahko počaka v takšnem stanju?
hvala in srečno

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1615
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ekolog » 31 Jul 2012, 12:29

Quote:

Lp

Imam eno vprašanje glede shrambe masla. Skuhal sem maslo, naredil prvo peko piškotkov. Ostalo mi je še ogromno masla, sedaj me pa zanima, a je primerna shramba v steklenih kozarcih in v hladilniku oz. kolko časa ta zadeva lahko počaka v takšnem stanju?
hvala in srečno




Največ nekaj dni, podobno kot je pri (mlečnem) maslu.

PS: Načeloma se maslo daje v kremo, s katero se pecivo namaže in ne v samo testo, kjer kanabinoidi s peko izparijo.
LP, ekolog

dugacki
Prispevkov: 31
Pridružen: 10 Mar 2010, 18:30

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a dugacki » 31 Jul 2012, 15:33

Brez problema lahko zmrzneš.

Po temu viru sodeč naj bi zdržalo do 9 mesecev.

http://www.stilltasty.com/fooditems/index/16649



Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron