Glede receptov

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
allin
Prispevkov: 2
Pridružen: 23 Jan 2013, 21:37

Re: Glede receptov

OdgovorNapisal/-a allin » 23 Jan 2013, 21:52

a tu je še kdo aktiven? najprej naj se zahvalim za recepte, sicer jih je več in še izbiram. Najbrž bom povzel vsakega malo. Glede na to da pa z kukiji še nisem bil v stiku oz. pač pri pripravi me zanima nekaj stvari ki niso napisane. Ko vliješ tisto brozgo čez štumf in iz tega kar pač stisneš pride maslo. Kaj pa nardiš z tistim kar ostane v štumfu? Pa pol ko se maslo stopi in ga dol pobereš ga kr primešaš k testu? Pa samo za tisto vodo ki ostane spodaj pod strjenim maslom, to je za v smeti ne? Sprašujem zato ker mi je škoda da bi pol kaj vrgo stran al pa narobe naredo..

allin
Prispevkov: 2
Pridružen: 23 Jan 2013, 21:37

Re: Glede receptov

OdgovorNapisal/-a allin » 23 Jan 2013, 21:56

se opravičujem za napako, ko se maslo strdi ne stopi

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1610
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: Glede receptov

OdgovorNapisal/-a ekolog » 23 Jan 2013, 21:58

Quote:

a tu je še kdo aktiven? najprej naj se zahvalim za recepte, sicer jih je več in še izbiram. Najbrž bom povzel vsakega malo. Glede na to da pa z kukiji še nisem bil v stiku oz. pač pri pripravi me zanima nekaj stvari ki niso napisane. Ko vliješ tisto brozgo čez štumf in iz tega kar pač stisneš pride maslo. Kaj pa nardiš z tistim kar ostane v štumfu?




Vržeš stran.

Quote:

Pa pol ko se maslo stopi in ga dol pobereš ga kr primešaš k testu?




Tam, kjer v receptu piše maslo ali margarina, dodaš to svoje "obogateno" maslo. Vendar bolj priporočam slaščice, ki vsebujejo kremo/premaz, kjer maslo daš v kremo namesto v testo.


Quote:

Pa samo za tisto vodo ki ostane spodaj pod strjenim maslom, to je za v smeti ne? Sprašujem zato ker mi je škoda da bi pol kaj vrgo stran al pa narobe naredo..




Da, vodo lahko vliješ stran.

Bistveno več receptov najdeš v temi kuharski recepti.
LP, ekolog


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.