Ali so vsi pripravki s konopljo tudi učinkoviti?

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
mojcas
Prispevkov: 5
Pridružen: 20 Dec 2020, 18:20

Ali so vsi pripravki s konopljo tudi učinkoviti?

OdgovorNapisal/-a mojcas » 26 Dec 2020, 21:07

vedno več je raziskav, ki so namenjeni raziskovanju učinkov CBD-ja. Po teh raziskavah se je izkazalo, da je CBD, ki je topen v vodi biološko bolj razpoložjiv od termično obdelane konoplje. Postopek liofilizacije omogoča, da konopljo posušimo na nizkih temperaturah, tako, da rastlina ohrani vse potrebne učinkovine in visok delež CBDA. Z uživanjem takih pripravkov je absorbcija CBD bistveno višja. https://www.hemplight.net/vodotopni-cbd/

Weyr
Prispevkov: 4
Pridružen: 19 Avg 2017, 13:47

Re: Ali so vsi pripravki s konopljo tudi učinkoviti?

OdgovorNapisal/-a Weyr » 30 Dec 2020, 21:16

Po moje se pri sušenju pri sobni temp. bolj malo cbdja uniči oz. pretvori. Bi rekel da je liofilizacija overkill.
Vodotopen cbd? Ne kupim te reklame.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.