Frka z vrhi

Gojenje konoplje znotraj ("indoor") in v rastlinjakih
frka z vrhi
Prispevkov: 2
Pridružen: 15 Dec 2016, 02:06

Frka z vrhi

OdgovorNapisal/-a frka z vrhi » 15 Dec 2016, 02:13

Pozdravljeni.

Potrebujem vaso pomoc. Sem v petem tednu cvetenja white widov na aeroponiki ..luknje na sistemu so cisto blizu med seboj zato tudi pjante trpijo po mojem ze v startu. tezava pa je v tem, da so vrhi premajhni za ta teden rasti A listi cisto ponoreli okrog glavnega vrha..zelo razrascajo, cisto so ga obdali okoli da skoraj ne pride do njega svetloba..Na pjanti listov kot v pravljici.. in pahljacastih velikih in manjsih..dosti prevec. Kot je meni znano in kot sem pregledal posnetke po netu..bi se morali listi lepo umirjat in vrhi se zacet polnit a pri meni obratno..

Prosim za pomoc zakaj prihaja do tega.

Hvala

belivitez
Prispevkov: 1690
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: Frka z vrhi

OdgovorNapisal/-a belivitez » 15 Dec 2016, 15:54

Daj nam sliko pa lahko kaj svetujemo...

TadejOG
Prispevkov: 7
Pridružen: 15 Dec 2016, 21:23

Re: Frka z vrhi

OdgovorNapisal/-a TadejOG » 20 Dec 2016, 11:13

S čem gnojiš? Mogoče je tvoj prostor prehladen? Resnično pa bi pomagale slike.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron