Stran 1 od 1

Indoor Northern Lights

Objavljeno: 06 Nov 2016, 11:38
Napisal/-a prfoks
Lep pozdrav

Ker imam črnega trga vrh glave sem se odločil, da je čas da začnem z gojenjem. Odločil sem se za notranje gojenje, saj mislim imeti le eno ali dve rastlini za lastno uporabo. Pri tem pa sta se mi pojavili dve vprašanji. Vonj ter poraba elektrike. Ker hočem da zadeva ostane skrita, me zanima ali obstaja kakšna vrsta, ki nima tako izrazitega vonja? Po nekaj urah iskanja po spletu sem našel vrsto Northern Lights. Ali ima kdo od vas kaj izkušenj s to vrsto? Seveda bi med rastjo uporabljal filter ampak pri sušenju (kjer je vonj še bolj izrazit) bi ta problem lahko postal večji.

Box bo https://www.hempatia.si/kit-growbox-250w
Northern Lights naj bi zrasla od 90-120cm zato mislim da je box več kot primeren.
Koliko evrov bi ta svetilka dodala na električni račun? Bi lahko imel kaj problemov s policijo?

Hvala za vse odgovore!

Re: Indoor Northern Lights

Objavljeno: 06 Nov 2016, 14:12
Napisal/-a belivitez
Prav imaš Northern lights manj "diši". :) Podobno je tudi pri ww in pa kak arjan's haze. Elekrtiko si lahko poračunaš hitro in je odvisna od električnega ponudnika.... 300w x 18ur in potem koliko vegetacije si želiš. Potem pa 300w x 12ur in dalje do konca cveta.... na elektriki se nebo pretirano poznalo.

Re: Indoor Northern Lights

Objavljeno: 25 Jun 2017, 15:06
Napisal/-a dawatt
Kako so ratale NLjevke? :D

Re: Indoor Northern Lights

Objavljeno: 13 Jan 2018, 16:58
Napisal/-a lukap
Zdravo!

Tudi sam sem že vzgojil Northern lights automatic in moram povedati, da so res precej "stealth" glede vonja - priporočam vsem, ki jih to skrbi.