Indoor Northern Lights

Gojenje konoplje znotraj ("indoor") in v rastlinjakih
prfoks
Prispevkov: 1
Pridružen: 06 Nov 2016, 11:10

Indoor Northern Lights

OdgovorNapisal/-a prfoks » 06 Nov 2016, 11:38

Lep pozdrav

Ker imam črnega trga vrh glave sem se odločil, da je čas da začnem z gojenjem. Odločil sem se za notranje gojenje, saj mislim imeti le eno ali dve rastlini za lastno uporabo. Pri tem pa sta se mi pojavili dve vprašanji. Vonj ter poraba elektrike. Ker hočem da zadeva ostane skrita, me zanima ali obstaja kakšna vrsta, ki nima tako izrazitega vonja? Po nekaj urah iskanja po spletu sem našel vrsto Northern Lights. Ali ima kdo od vas kaj izkušenj s to vrsto? Seveda bi med rastjo uporabljal filter ampak pri sušenju (kjer je vonj še bolj izrazit) bi ta problem lahko postal večji.

Box bo https://www.hempatia.si/kit-growbox-250w
Northern Lights naj bi zrasla od 90-120cm zato mislim da je box več kot primeren.
Koliko evrov bi ta svetilka dodala na električni račun? Bi lahko imel kaj problemov s policijo?

Hvala za vse odgovore!

belivitez
Prispevkov: 1383
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: Indoor Northern Lights

OdgovorNapisal/-a belivitez » 06 Nov 2016, 14:12

Prav imaš Northern lights manj "diši". :) Podobno je tudi pri ww in pa kak arjan's haze. Elekrtiko si lahko poračunaš hitro in je odvisna od električnega ponudnika.... 300w x 18ur in potem koliko vegetacije si želiš. Potem pa 300w x 12ur in dalje do konca cveta.... na elektriki se nebo pretirano poznalo.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.