cvetenje za ugotovitev spola

Gojenje konoplje znotraj ("indoor") in v rastlinjakih
naxce
Prispevkov: 13
Pridružen: 09 Dec 2004, 16:41

cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a naxce » 09 Dec 2004, 16:47

Zj bom dau počas rožce cvetet da bom lah tipčke pobiu ženske pa klonirou mislim jih dat potem nazaj na vegetativno rast pa če mi lah kdo pove kolk časa jih je varno pustit cvetet da jih potm lahko še zmeraj dam na vegetativno rast.

HeCtOr
Prispevkov: 1489
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:19

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a HeCtOr » 09 Dec 2004, 16:49

Točno tolk da ugotoviš spol.
Jebim ti signature too long

Andrej
Prispevkov: 1751
Pridružen: 08 Dec 2004, 15:07

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a Andrej » 09 Dec 2004, 16:56

Ti kar daj 8-14 dni
Nic bat.
God must love crazy people. He made so many of them.


Gost

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a Gost » 11 Dec 2004, 01:15

emm vbistvu ne rabiš dat cvetet sploh ker tisto ti bom sam še več cajta vzelo ker preden pride rastlina iz ene faze v drugo ponavad traja po več tednov. bolj ti priporočam da si pogledaš za preflowerje, imaš moške in ženske znake. najboljše bi blo da bi vidu kako zgledajo samo ok ti bom probau opisat. tam kjer se ti od glavnega stebla cepi v stranske veje poglej notr vmes in more bit tko ob straneh al dve take bulce al pa dva taka ozka zelena "laska", samo pazi da tistih laskov ne zamenjaš za una dva listka ob strani...zelo zmedeno vem...samo če maš sam en grow room pol bi jest rajš počakau da si zihr kva je pa pol lohk še vedno kloniraš. sam moreš vedet da dlje ko boš pustu cvetet dlje boš pol rabu da pride nazaj v veg. rast, pa tud uni kloni k so že bolj v cvetoči fazi rabijo dlje časa da korenine nardijo. tok od mene, cya

HeCtOr
Prispevkov: 1489
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:19

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a HeCtOr » 11 Dec 2004, 14:14

Maš kr prov - na vegetaciji se ne ugotovi nič.
Jebim ti signature too long

Gost

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a Gost » 11 Dec 2004, 16:29

sticky: odvisno je sicer tudi od vrste samo večinoma sem po prbližnu 1 mesecu vegetativne rasti lahko pogruntau a je bejba al tip, če pr keri nism biu zihr sm pač še mal počakau. preflowering stage je takrat ko rastlina prvič pokaže znake spola, to je tisti stejð ko se nekako pripravlja za cvetenje. no uglavnem zame je blo to bolj ustrezno kot delat klone ker konec koncev časovno gledano je skori enako. no če ste si kdaj pogledal kako zgleda tisti lasek od ženskih cvetov, pestič po naše. je tku ena taka zelena čašica in ven iz tiste čašice zraste tak bel lasek(pestič) to so pol na koncu tisti rjavi laski k jih radi poof poof. no in preden zraste pestič zraste tista čašica, seveda na ženski rastlini. no in če pogledaš moško rastlino nima tiste čašice ampak ima eno tako kuglco mičkano iz katere se pol razvije puno takih malih kuglic ki se konec koncev odprejo in iz prašnikov se pol usuje prah ki pofuka vse ženske okoli. torej...
preden se pojavijo laski/kugle (prbl. 1 - 1,5 mesca vegetat.razvoja)lahko pogledate in ko boste enkrat na lastne oči vidl razliko pole lahko hitro zmečeš ven moške bilke.

Gost

Re: cvetenje za ugotovitev spola

OdgovorNapisal/-a Gost » 11 Dec 2004, 17:09

ma kaj je narobe s tem forumom, sm napisau ceeu roman tukaj in še na par postov, sicer kot anonimem ma zdej kr ni več mojga replaya ne tuki ne tam, fuck it!


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.