Stran 1 od 1

konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

Objavljeno: 30 Sep 2013, 22:23
Napisal/-a sandzak
Pozdravljeni, danes ravno berem forum na svoji mobilni napravi in opažam da zna bit včasih branje kar težavno. Moj predlog je da bi konoplja.org dodala na forum možnost mobilni pregles oziroma izdala kar svojo mobilno aplikacijo. Tako bi nam članom olajšala brskanje foruma in tudi uporabo chata saj bi lahko pogledali na forum kadarkoli. Vem da je moj predlog slišat domišljav in najbrž tudi ni razvijalca oz. programerja ampak to bi res pomagalo. Kaj menite?

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

Objavljeno: 01 Okt 2013, 12:12
Napisal/-a Tartarlol
verjetno forum temelji na prestari tehnologiji, da bi bilo to tako enostavno kot si ti napisal =P

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

Objavljeno: 01 Okt 2013, 18:23
Napisal/-a botanic
potrebno je sprogramirati 2 spletni strani (za namizno in mobilno uporabo) potem lahko dobimo domeno .mobi...tovrstne spletne strani niso zaželene, ker delijo splet na dvoje, pojavijo se problemi pri kompatibilnosti, saj obstaja veliko raznoličnih brskalnikov za mobilne naprave.

Re: konoplja.org aplikacija za mobilne naprave.

Objavljeno: 01 Okt 2013, 19:41
Napisal/-a greenfish
Zakaj pa bi bilo potrebno delati dve strani? Naredi se represivni page, ki je crossover čez vse pratforme..., v bistvu bi bilo otrebno samo popedenat frontend, ampak seveda bi bilo potrebno kar nekaj dela in predvsem znanja, kar pa glede na trenutno stanje, mislim da bo bolj težko izvedljivo. Forum je v totalnem kurcu, vse kar ga drži pokonci je vsebina! Pa brez zamere...

Potem bi skoraj boljše celoten forum convertav v neko bolj sodobno platformo, ki ima podporo s strani tapatalka.