Stran 1 od 1

Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 31 Okt 2012, 12:40
Napisal/-a setheh
Ali še kdo zadnje čase dobiva zasebna sporočila od uporabnikov, ki niso objavili na forumu nobenega sporočila, radi pa bi kupili travo ali semena? Meni se zdi to malo sumljivo. Upam, da ne bo kdo padel na te finte in dobil obisk kakšnih krimičev.

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 31 Okt 2012, 13:20
Napisal/-a klop
SetHeh tudi jaz sem dobil od nevemkaterega uporabnika, ki ima nič postov. Enostavno taka sporočila brišem in ne odgovorim, ker prodajam itak ne, kar pa naredim je pa še zame komaj dovolj:).Je pa tud men sumljivo tako povpraševanje po forumih.
Kurc nj si naredi svoje pa bo imel

lp,klop

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 31 Okt 2012, 14:30
Napisal/-a ekolog
Če dobite sumljiv PM, obvestite o tem moderatorja (lahko mene).

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 31 Okt 2012, 19:29
Napisal/-a gangstaparty
jas jih tud dobivam.. pa to moras bit fukjen da nasedes za ganðo pri takšnem uporabniku.. sem pa baje slišal da naj bi bili tudi nekateri od modov BAJE kapsi.. ne pravim da so ampak sem slisal...pa lahko je kaps tudi kateri izmed 100 postov.. banda kako jih ni sram da iscejo kako bi koga zajebali preko forumov.. spravte se raje delat pravo delo ne pa tukaj gor strašit.. fuck the police

nick pa je Sadalsud tako da vsi kapsi lahko samo mi lepo

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 01 Nov 2012, 08:23
Napisal/-a skorc
Ekolog: pridruzujem se Ekologovi zelji, ce dobite sumljive PM-je, prosi o tem obvestite moreratorje.

PS: Moderatorji so zanesljivi in niso nobeni policaji. Ce kdo zeli kaj vprasati naj mi pise prosim mail z vprasanjem, da se ne bodo sirile cudne zgodbe.
Pisete lahko na mail Tomaz@konoplja.org ali pa me poklicet 041754790 na telefon.
Hvala
LP Tomaz Koren aka Skorc

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 01 Nov 2012, 16:22
Napisal/-a Buddah
Represija je vse hujša, očitno nas vodi že v paranojo. Še internet ni več to kar je bil 5-6let nazaj

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 02 Nov 2012, 10:06
Napisal/-a skorc
ql, veliko je padalcev, ki zelijo kr neki, tudi jst sem ze dobil PM: Ali lahko kej zrihtam, prodam, itd...Res ne vem, kaj folk razmislaj. Taksne PM-je brisem!

Re: Zasebna sporočila od sumljivih uporabnikov

Objavljeno: 25 Maj 2013, 21:38
Napisal/-a jah
Ma ja js dobim tudi kar nekaj uprašanj če se da kaj zrihtati, nekateri sploh ne odnehajo, hočejo informacije o drugih uporabnikih, češ če poznaš kakega "starega mačka" ki bi lahko porihtal kaj kvalitetnega. Večinoma jih zanima trava. Sem meu pa tudi že ekstreme kateri so hoteli tripe itd, in so bili pripravljeni dati tudi kontaktno telefonsko številko, oziroma so izdali tudi svojo regijo. Skoraj v vseh primerih gre za uporanike z 0 ali z zelo malo objavami na forumu.

Pa tudi domnevam, predvidevam, da če si uporabnik ne more na "ulici" zrihtat nekaj kvalitetnega in da te sprasuje tu po forumih, gre verjetno za najstnike kateri niso dopolnili še 18let, oziroma so komaj prilezli na "weed sceno" in nimajo/nepoznajo nekih kontaktov, nihovi dobavitelji so bodisi sošolci oziroma njihovi vrstniki kateri lahko porihtajo "trash" robo. Zato kontaktirajo razne uporabnike, na forumu (predusem "starejše mačke" oziroma take ki bi znali kaj imeti) v upanju da lahko kaj porihtajo.

To je zgolj moje mišljenje, mislim pa da v nekaterih primerih tidi kaki "modrijani" poizkusijo koga ujeti u zanko.

No ja kakorkoli vsekakor vsem uporabnikom svetujem, da ignorirajo take pmje. Če pa naletite na kakega takega kateri se vam zdi res sumljiv, oziroma da ne odneha, da najeda v nedogled, se lahko obrnete na admina/modelatorja, (poveste v čemu je težava) in bodo oni naprej sankcionirali.