Sredino predavanje na DrogArtu: O konoplji

Vse o organizaciji, sodelovanju, forumu...
skorc
Site Admin
Prispevkov: 1317
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:08
Kraj: Celje
Kontakt:

Sredino predavanje na DrogArtu: O konoplji

OdgovorNapisal/-a skorc » 21 Sep 2011, 00:11

Poletja in počitnic je konec, mi pa nadaljujemo z DrogArtovimi predavanji. Tokrat bomo nekaj več slišali o konoplji. Mogoče pa vseeno ne vemo še vsega.

Združenje DrogArt predstavlja

O KONOPLJI
Tomaž Koren, predstavnik organizacije konoplja.org

Sreda, 5. oktober 2011, ob 18h v DrogArt Info točki, na Kolodvorski 20 v Ljubljani

V letu 2011 se konoplja uporablja v našem življenju kot droga, zdravilo in kot industrijska rastlina. Zaradi prepovedi mladostnik, ki uporablja konopljo postane stigmatiziran, izobčen, ima probleme ... Ali so problemi mladostnika res povezani z uporabo/zlorabo konoplje ali je to le del družbenih norm? Kje se skriva pravi problem uživanja konoplje kot droge? Najpomembnejse vprasanje je tudi ali je konoplja dobra ali slaba in kakšen vpliv ima na nas?

Na ta vprasanja bomo odgovorili na predavanju na Info tocki Drogart.

Prijave na email minka@drogart.org ali osebno v DrogArt Info točki. Število udeležencev je omejeno.


http://www.drogart.org/novice/droge/sredino-predavanje-o-konoplji

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.