Sprememba kontaktnih e-mail naslovov @email.si

Vse o organizaciji, sodelovanju, forumu...
nupy
Prispevkov: 98
Pridružen: 12 Nov 2004, 08:51

Sprememba kontaktnih e-mail naslovov @email.si

OdgovorNapisal/-a nupy » 22 Jun 2009, 13:04

Zdravo!

Prosim vse uporabnike, ki so se na forumu registrirali z e-mail naslovom na domeni email.si, da si popravijo kontaktne podatke na nek delujoči e-mail naslov.

Razlog? Vi ne dobivate obvestil, na katere ste naročeni (nova privatna pošta, odgovori na vaše prispevke ipd.), nam se pa malo že meša zaradi nedostavljive pošte, odkar je email.si enostavno ugasnil strežnike.

hvala,
Nupy

BIG
Prispevkov: 2750
Pridružen: 04 Okt 2005, 12:10

Re: Sprememba kontaktnih e-mail naslovov @email.si

OdgovorNapisal/-a BIG » 22 Jun 2009, 14:30

jst sm se reg. pod email.si samo se mi ne da to popravljat, tko da če se da mi kr editerejte nastavitve da na dobivam več teh sšporočil pa bo

Ajdddd
Enjoy what is natural


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron