Stran 1 od 1

Gobice, LSD

Objavljeno: 24 Jul 2016, 16:43
Napisal/-a rastagurlx90
Nisem poskusila nič drugega kot travco.. tko da se mi sanja ne kakšne učinke imata, a ti je lahko hitro slabo, kakno je pravzaprav haluciniranje? Čeprav je vrjetno kakšna tema že odprta, bi bila vseeno vesela, če bi kdo delil iskušnje :)

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 24 Jul 2016, 16:55
Napisal/-a Freedom to cannabis!
https://www.youtube.com/watch?v=XRV5NsyaRlU Res dober opis LSD.Predvsem je pomembo tvoje psihicno stanje pred uporabo LSD/Gobic.Če te je strah oz. če nisi pripravljen na trip,je lahko zelo grozno...Če pa si pripravljen in v pravem okolju je trip lahko res fenomenalen.

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 24 Jul 2016, 18:27
Napisal/-a rastagurlx90
super, odličen posnetek! Hvala za nasvet! :)

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 24 Jul 2016, 19:40
Napisal/-a Freedom to cannabis!
Ni problema ;)

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 28 Jul 2016, 11:53
Napisal/-a setheh
Čeprav so taki opisi in prikazi kot je ta v videu le posameznikova izkušnja, ki se lahko od tvoje močno razlikuje. Veliko je odvisno tudi od posameznikove psihe in okolja. Po svojih izkušnjah bi za LSD in gobice težko rekel, da sta podobna, še zlasti če imaš podobno mnenje kot Terrence Mckenna (Difference Between LSD and Mushrooms)

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 29 Jul 2016, 15:23
Napisal/-a Freedom to cannabis!
Na začetku videa, je omenil,da je od vsakega posameznika odvisno kakšno izkušnjo bo imel:).Govoril je nasplošno kako "naj bi" zgledala izkušnja,vse je pa odvisno od osebe ali bo dobra ali slaba.Seveda, da sta si različna,saj govorimo o dveh različnih psihodelikih,ki sta si kar podobna,vendar različna,kot si že omenil:) (LSD/Psilocin).Še en zelo dober video poleg tvojega ,ki primerja LSD in Gobice,vreden ogleda :) https://www.youtube.com/watch?v=nBqJgkkTnmc

Re: Gobice, LSD

Objavljeno: 03 Nov 2016, 07:00
Napisal/-a Fruc
Veliko je odvisno tudi od odmerka. Mogoče je za prvič fajn vzet manj (recimo pol g pri gobah), samo tolko, da vidiškam gre in da se ne ustrašiš.