NUJNO Sopotniki za AMSTERDAM, do 3 osebe

Debate o vsem, peskovnik.
Jan
Prispevkov: 114
Pridružen: 20 Sep 2008, 14:35

NUJNO Sopotniki za AMSTERDAM, do 3 osebe

OdgovorNapisal/-a Jan » 09 Jul 2013, 13:35

V imenu dveh znancev prepošiljam tale oglas.

V naslednjem tednu, dveh se nameravava s kolegom podat v Amsterdam. Za pot z avtom se odločiva le, če zbereva minimalno 2 zanimivi osebi.

Glede na to koliko se vas javi in glede na vaše počutje, želje, nebesna znamenja, določimo skupini kompatibilen avto…če nas bo 5 gremo pa sigurno z enim komfortnim kombijem. Na poti v Amsterdam bi se ustavil na kakih kul točkah (npr. Minchen, Koln,..), verjetno bi tud prespal 1x, skupaj na poti in v Amsterdamu bi bili max.7 dni, ker sva oba zasedena in resna človeka, ki naju po tem potovanju čaka gora dela.


Kontaktirajte sem ali na: amsterdam2013@gmx.com (J. & J.)
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron