Konoplja.org Forum - Registracija

Z dostopanjem do “Konoplja.org Forum” (nadalje navedeno kot “mi”, “naš”, “Konoplja.org Forum”, “http://konoplja.org”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “Konoplja.org Forum”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “Konoplja.org Forum” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB p”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: https://www.phpbb.com/.

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “Konoplja.org Forum” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “Konoplja.org Forum” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine shrani v arhiv. Vaše informacije ne bodo posredovane naprej brez vašega dovoljenja, vendar pa ne “Konoplja.org Forum” niti phpBB ne prevzemata odgovornosti za poskuse hekerskih vdorov, s katerimi bi lahko prišli do podatkov.

Spletna stran Konoplja.org z vsemi poddomenami in podstranmi vsebujeje informacije in fotografije o konoplji in ostalih drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.

Spletna stran Konoplja.org, forum.konoplja.org, chat.konoplja.org in fotogalerija.konoplja.org vsebujejo tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno problematiko.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh Konoplja.org, forum.konoplja.org, chat.konoplja.org in fotogalerija.konoplja.org, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. Konoplja.org ne promovira uporabe drog.

Naslovi tem na forumu, chatu in fotogaleriji naj bodo smiselni in opisni, da se lahko že iz naslova razbere tema, o kateri se želite pogovarjati/diskutirati ali pregledovati fotografije.

Ni zaželjeno odpirati naslova, pod katerim je že bila odprta tema/diskusija ali fotogalerija. Raje se pridružite že obstoječemu pogovoru/debati ali fotogaleriji. Ker vemo, da lahko pogovor/debata izgubi >rdečo nit<, vas bodo naši administratorji ali moderatorji prijazno opozorili, da se držite naslova. V primeru, da bo pogovor/debata ušla iz nadzora, jo bodo administratorji ali moderatorji zaprli in vas obvestili o razlogih za zaprtje.

Na forumu, chatu, galeriji je prepovedano žaliti, blatiti sogovornika ali podpihovati k spolni, rasni ali verski nestrpnosti. V primeru, da tega ne upoštevate, vas bodo na to opozorili administratorji, modratorji ali sami uporabniki. V primeru nadaljevanja samega dejanja vam bodo administratorji ali moderatorji začasno prepovedali dostop in vam poslali opozorilo. Svetujemo vam, da raje dobro utemeljite razloge, zakaj se z nekom ne strinjate, saj menimo, da je moč argumenta boljša rešitev kot žalitev.

Nezaželjena je prekomerna uporaba smeškov, saj sta forum in chat namenjena predvsem pogovoru/diskusiji. V primeru, da tega ne boste upoštevali, vas bo o tem obvestil naš administrator ali moderator in vas opozoril na pretirano uporabo.

Uporabniki ne smejo objavljati/oglaševati komercialnih spletnih strani, izdelkov ali storitev, razen če se uporabnik tako dogovori z administratorjem ali moderatorjem.

Ker se zavedamo, da lahko ima en uporabnik več uporabniških imen in gesel, bomo to dopustili, dokler uporabnik tega ne bo začel izkoriščati v namene, ki so nezaželjeni in prepovedani s tem dokumentom (Pravila).

Na forumu, chatu in fotogaleriji je prepovedano ponujati, prodajati ali dajati v promet substance ali preparate, ki so na seznamu prepovedanih drog RS. Prav tako je prepovedano napeljevati k uživanju drog ali prodaji drog.

Na forumu, fotogaleriji ali chatu je nezaželjeno, da uporabljate informacije, navedene brez vira. V primeru lastnega kreiranja fotografij in člankov je zaželjeno, da se pod prispevek podpišete.

Vse informacije ali fotografije, ki se nahajajo na strani konoplja.org, forum.konoplja.org, chat.konoplja.org in fotogalerija.konoplja.org lahko organizacija Konoplja.org (Zavod za informacijsko dejavnost in alternativno kulturo) uporablja v lastne namene, brez privolitve uporabnika.

Strinjam se, da Konoplja.org moje podatke, ki sem jih posredoval-a, shranjuje in obdeluje z namenom obveščanja o aktivnostih Konoplje.org. Posredovani podatki bodo obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Potrjujem, da sem dopolnil 18. leto strosti in razumem pogoje uporabe.

 


Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron