Iskalnik je našel 2 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a Neuradno
30 Apr 2018, 21:18
Forum: Zakonodaja in pravo
Tema: Kakšna kazen sledi (2. del)
Odgovori: 621
Ogledi: 399921

Re: Kakšna kazen sledi (2. del)

Pozdravljeni!
Mene so na Hrvaškem (spring break)dobili z o.2 g prepovedane substance. Kazen je bila 5000 kn +500 kn stroški procesa. Jas sem podpisal.Ampak policist ki je pisal papirje mi je rekel ,da ne rabim placat da ne preganjajo. Zdaj pa ne zanima kak je z tem če ne placam kazni?
Napisal/-a Neuradno
30 Apr 2018, 19:47
Forum: Zakonodaja in pravo
Tema: Hrvaška plačilo kazni.
Odgovori: 0
Ogledi: 11160

Hrvaška plačilo kazni.

Lep pozdrav vsem. Na spring brejku na Hrvaškem so mi policisti zasegli o.2 g prepovedane substance. Potem sta me odpeljala v sobo v kateri je bil tretji policaj ,ki je pisal kazni.Dobil sem 5000kn +500stroski postopka. Med pisanjem pa mi reče ,da ne rabim plačat .Da jih dosti ni plačalo itd. In da n...

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron