Iskalnik je našel 2 ujemanj

GO_TO_SEARCH_ADV

Napisal/-a future
15 Jun 2010, 17:33
Forum: Vzgoja na splošno
Tema: Naravna gnojila
Odgovori: 30
Ogledi: 26529

Re: Naravna gnojila

Zdravo
je kdo probal gnojilo iz jajčnih lupin. Jst sem zbiral lupine, kakih 50 jajc, veliko lupin, sem jih dal v sod kjer mam vodo in s tem zalival.. veliko kalija. me pa zanima, je možno da skuriš s tem rastline?
Napisal/-a future
15 Jun 2010, 17:25
Forum: Ambulanta
Tema: Ask old farts a question
Odgovori: 13631
Ogledi: 2076204

Re: Ask old farts a question

Zdravo<br />Zanima me nekaj.. Verjetno je že napisano, ampak bom vseeno vprašal. Pri nekaterih rožicah so začeli rumeniti listi, ne dva ali trije, ampka kar nekaj. Kaj bi bil vzrok tega. Gnojil sem jih z Bio gnojilom+ dodano vodo iz jajčnih lupin. To rožo zaustavi v rasti? kaj naredim da rožo poprav...

GO_TO_SEARCH_ADVOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.